Van itt olyan aki nem vesz senkinek semmi ajándékot karácsonyra, mert a fizetéséből nem tellik plusz kiadásokra?
Tabla.csoki helyett süss mezeskalacsot. A méz a legdragabb resze, de van olyan recept amibe 1 deci méz kell csak es 40 dkg liszt. Vagy ha nem vagy nagy szakacs es nem.mered kockaztatni, akkor esetleg feher papirlapbol keszits hopihes fenyődìszt.
Vagy karacsonyi kepeslapot gyarts keress ra idezetet rajzolj szines ceruzaval kis fenyoagat gyertyakat ra. Es azt add a csoki melle. Ha van azokkal.kozos fotod vagy valami.emlekezetes alkalomrol.fotod akkor pl dm-ben kinyomtathatod a legkisebb meretben es azt boritekba teve datummal alairassal es boldog kari felirattal atadod:-) (akar a csoki.melle). Vagy ilyen esetben csoki helyett 2 szem szaloncukrot ragasztasz a boritekr.
Nekem ez volt az első olyan karácsonyom amin az egész család kapott valamit és őszintén nem is drága dolgokat vettem, de egy 10K ráment. A legrosszabb, hogy én nem is kaptam annyi mindenkitől vissza, plusz az osztálytársam aki húzott karácsonyra meg sem erőltette magát. Nem szidni akarom, de csalódtam aznap nagyon nagyot.
Sajnos a karácsony már egyre inkább az ajándékozásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!