Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van itt olyan aki nem vesz...

Van itt olyan aki nem vesz senkinek semmi ajándékot karácsonyra, mert a fizetéséből nem tellik plusz kiadásokra?

Figyelt kérdés
Én például minden családtagomnak veszek majd egy tábla csokit karácsonyra.Remélem én sem kapok tőlük többet egy tábla csokinál mert az kellemetlen lenne nekem.Én adok egy tábla csokit,ők meg vennének nekem egy okostelefont,az gáz lenne.Egyszerűen nincs pénzem drágább ajándékra hiába dolgozom havonta 240 órát.Ez van.
2019. dec. 15. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az ajándék értéke számít, hanem az hogy szeretettel adod. Én nagyon örülnék egy tábla csokinak is.
2019. dec. 15. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan még nem volt, hogy nem vettem semmit, de ha rosszul állok anyagilag, akkor nyilván kevesebbet költök rá. Ha elmondod, hogy rosszul állsz és nem tudsz drága dolgot venni, nincs az az épeszű ember, aki ne értené meg. Ugyanakkor ha ők jobban állnak anyagilag és valami drágább dolgot ajándékoznak, nem kell rosszul érezned magad. Már feltéve, ha jó a viszonyotok és tényleg szeretettel adják.
2019. dec. 15. 17:12
 3/5 revus válasza:
Adj olyat, amit Te csinálsz. Egy tál sütit, kocsonyát, birsalmasajtot, mit tudom én, mit. Azzal meg ne törődj, hogy esetleg drágább ajándékot kapsz. Én is sokszor voltam igy, üres zsebbel, akit megajándékoztam, az tele volt lével. Persze, hogy nagyobb ajándékot kaptam. Nem zavart, mert ő ennyit engedhet meg magának, én meg nem.Nem kell méricskélni. Élvezd az ünnepet :)
2019. dec. 16. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tabla.csoki helyett süss mezeskalacsot. A méz a legdragabb resze, de van olyan recept amibe 1 deci méz kell csak es 40 dkg liszt. Vagy ha nem vagy nagy szakacs es nem.mered kockaztatni, akkor esetleg feher papirlapbol keszits hopihes fenyődìszt.

Vagy karacsonyi kepeslapot gyarts keress ra idezetet rajzolj szines ceruzaval kis fenyoagat gyertyakat ra. Es azt add a csoki melle. Ha van azokkal.kozos fotod vagy valami.emlekezetes alkalomrol.fotod akkor pl dm-ben kinyomtathatod a legkisebb meretben es azt boritekba teve datummal alairassal es boldog kari felirattal atadod:-) (akar a csoki.melle). Vagy ilyen esetben csoki helyett 2 szem szaloncukrot ragasztasz a boritekr.

2019. dec. 17. 19:28
 5/5 anonim válasza:

Nekem ez volt az első olyan karácsonyom amin az egész család kapott valamit és őszintén nem is drága dolgokat vettem, de egy 10K ráment. A legrosszabb, hogy én nem is kaptam annyi mindenkitől vissza, plusz az osztálytársam aki húzott karácsonyra meg sem erőltette magát. Nem szidni akarom, de csalódtam aznap nagyon nagyot.

Sajnos a karácsony már egyre inkább az ajándékozásról szól.

2020. jan. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!