Mit vennétek Karácsonyra 4 családnak, családonként 4-5 fővel?
Bevallom annyira nem szeretnék sokat költeni, hogy mindenkinek személyreszabottan vegyek valamit, mert azért 16-20 főnek fejenként vásárolni akár 50-100 ezer forint is lehete.
Olyan 5-7 ezerért gondoltam valami kis csomagot (vagy nagyobb bonbont, esetleg bort, kávét,) amiben mindenki találhat kedvére valót. Két 3 év alatti kisfiú is van.
A 4 család, plusz mi összegyűlünk ilyenkor a nagymamánál, annyira nem is igazán az ajándék a lenyeg, de nem szoktunk üres kézzel menni.
Ti miket szoktatok venni?
Én a két kicsinek vennék valami kis apróságot külön-külön. Egy mesekönyv, egy plüss, egy kisautó, vagy kirakó.
A felnőtteknek családonként pedig valami csomagot. Én tavaly Gyuri bácsi teacsomagokat rendeltem, a Lidl-ben pedig vettem mellé méz válogatást. Családonként kapott mindenki egy doboz tea válogatást és mellé egy méz válogatást. Nagyon örült neki mindenki. Azóta is használják a teákat (már nyilván elfogyott, amit èn vettem, de rendeltek maguknak). Ezek a teák finomak is, nemcsak gyógyteák😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!