Hova bújjak a karácsony elól?
Én is egyedül vagyok/leszek, ráadásul amióta édesanyám meghalt, az adventet sem szeretem. Ilyenkor halt meg, ilyenkor temettük, gyakran előjön az emlék. Testvéremékhez el szoktam utazni, de idén ez nem így lesz, sajnos nagybeteg az apósa, elutaznak hozzájuk, ami teljesen érthető.
Karácsonykor kiviszem a laptopot a konyhába, olyan zenék szólnak majd rajta, amit én akarok, közben főzni fogok, mert ehhez van kedvem. Halászlé lesz a menü, bajai módra, tésztával - így szoktam meg gyerekkoromban. Pizsamában fogok tv-t nézni, vagy filmeket a neten. A lakást feldíszítettem, mert idén ehhez is volt kedvem, de volt olyan év is, hogy egy árva gyertyát sem gyújtottam - akkor még nagyon gyászoltam. Van pár könyvem is, amit olvasni tervezek.
A lényeg az, hogy csak olyasmit fogok csinálni, amihez kedvem van. Egy pillanatig nem görcsölök semmin, azon sem, ha nincs elmosogatva egy tányér a mosogatóban. Van egy barátnőm, ő is hozzám hasonlóan egyedül van, de másik városban él. Ha úgy alakul, akkor esetleg vele találkozom. Idén ez lesz.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!