Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mennyit költekeztek átlagba...

Ti mennyit költekeztek átlagban karácsonykor? 200ezer kevésnek vagy soknak tűnik? Mi annál többet nem tudunk, mivel aztán még jön január, számlák stb. Egy másfél éves kisfiunk van, ő még nem igényel túl nagy dolgokat.

Figyelt kérdés
2019. dec. 4. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

200.000??? Wow...

Én három embernek vettem ajándékot, összesen kijött kb. 6-7.000 forintból. A kajára még nem kell költeni, mert nyilván megyek rokonokhoz látogatóba, és ott eszünk. Szóval még csak egy ötjegyű számot sem ér el a karácsonyi költésem, nemhogy hatjegyűt! :D 200.000-ből a teljes lakótömbünk mind a 30 családját meg tudnám úgy ajándékozni, hogy még maradna is a pénzből!

2019. dec. 6. 02:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Karácsonykor csak a gyerekeknek veszünk ajándékot.

4 gyerkőc van, fejenként 6000ft

Kb 25-30000Ft

Ha még benne lennének a felnőttek akkor fejenként egy 10000ft

Max egy 100000ft de még annyi sincs.

Nem tudom mit veszel kinek de 200Ezer ft irto sok.

Ha elektronikai dolgokat veszel mint pl vasaló meg okostelefon akkor megértem ha elmegy ennyi.

2019. dec. 7. 00:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi párommal pl tavaly karácsonyra 60 000 ft-ért vettünk 3 napos wellness utalványt anyuéknak. Azért, mert évek óta nem voltak nyaralni, és legalább egy ilyenre menjenek el.
2019. dec. 7. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!