Ti mit adnátok karácsonyra egy 15 éves lánynak?
Szerintem kérdezd meg az anyukákat, hogy mit szeretne
Ha esetleg csak 1 nagyobb dolog van, akkor vagy vegyél neki ajándék utalványt vagy esetleg szállj bele pénzzel a nagyobb dologba, azt lehet még anyukaja is díjazni fogja
(Csak zárójelben, egy 15 éves kezébe nem adnám oda a legújabb csúcskategóriás telefont, legyen az iPhone/Samsung vagy bármi...)
Ha érdekli a sminkelés akkor vennék neki smink cuccokat.
Vagy valami jó parfümöt.
Vagy valami szép ruhát.
Vagy valami könyvet.
Vagy akármit.
Mi honnan tudjuk mi érdekli, milyen a stílusa?
Amiket leírtam nem igaz neked nem jutott eszedbe.
hát nem tudom, ha mindössze egy új csodatelefon jut eszedbe a lányról, nem tudom mennyire felületesen ismered, de nagyon. ehhez képest nagyobb ajándék? fura.
amúgy ja, így ismeretlenül nehéz bármit ajánlani, de úgy látom, te magad sem ismered nagyon
Mivel sajnos 2 külön országban élünk így nem igazán tudok vele olyan sűrűn kommunikálni sajnos több okból. Nem azt szerettem volna hogy talájátok ki a semmiből csak hátha valaki korabeli is látja a kérdést és hogy ő minek örülne. Nem ma voltam 15 éves változik a generáció. Gondoltam hátha van olyan dolog amiért egyaránt rajong mindenki.
(Smink meg ilyesmi eszembe jutott de nem használ nagyon semmi ilyesmit)
Nem azokra a kommentekre lennék továbbra se kíváncsi, hogy hihetetlen hogy nem ismerem és hogy nem tudon mi kell neki. Mert ismerem és innentől pedig már magán téma a család(szerintem)
((Nyilván nem vesz az anyja se neki iphone 11et csak egy péda volt))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!