Mit vegyek a lánynak karácsonyra?
Régebben sokat beszélgettem egy lánnyal, akinek én is tetszettem, de végülis nem lett közöttünk semmi.
Azóta a csaj eléggé megváltozott.. Cigizik, kb minden hétvégén megy bulizni, ahol eléggé szétcsapja magát, kipróbált gyengébb drogokat de az egyetlen dolog ami tényleg zavar az új énjével kapcsolatban, hogy iszonyatosan flegma lett. Korábban lehetett vele beszélgetni, de most akármit írok neki 1 szóban lerendezi és mégcsak meg sem próbálja fenntartani a látszatot, hogy érdeklődik irántam.
Tehát egyáltalán nem érdemli meg a fáradozásaimat, de én pont emiatt fáradozom..
Ráírtam, hogy mikor adhatom oda a karácsonyi ajándékát, szokás szerint megpróbál lerázni, de érzésem szerint sikerülni fog meggyőzni, hogy legalább az ajándékot had adjam oda, ha több időt eltölteni nem is akar (mondjuk nem értem miért nem, mert 1-2 éve mindennap órákat beszélgettünk facebookon...).
Viszont a kérdés az az, hogy mit vegyek neki?
Gondoltam valami drága szeszre meg fűre, de ez nem valami kreatív, és azt akarom érzékeltetni, hogy attól függetlenül, hogy ő teljes mértékben lesz.r engem, én még mindig érdeklődnék felőle, ha engedné..
17/F vagyok, a csaj 15-16 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!