Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek anyának karácsonyra...

Mit vegyek anyának karácsonyra? 20 ezer FT-ig gondoltam max Kavefozot is neztem, de meg valamit esetleg tudtok ajanlani?

Figyelt kérdés

2019. nov. 7. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
A te anyád, csak tudod minek örülne. Az enyém pl biztos agyvérzést kapna egy kávéfőzőtől. Neki anhaztartasi gép nem ajándék, hanem szükséglet. Ajándék pl a parfüm, ékszer, könyv, stb
2019. nov. 7. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudd meg, hogy mire vágyik. Emellé vehetsz neki édességet, üdvözlőlapot is.
2019. nov. 8. 11:02
 3/5 anonim válasza:
56%
Szerintem egy kézzel készített ajándéknak nagyon örűlne!Mármint az enyém mindig nagyon örűlt!Mikor kicsi voltam rajzoltam neki most meg nyomtatok egy képet bele rakom keretbe és kicsit kidíszítem és adok mellé egy Naagy tábla csokit!Vagy vegyél neki Parfümöt vagy például fülbevalót,nyakláncot,könyvet(ha szeret olvasni)esetleg valami kis díszt.De szerintem egy új kávéfőzőnek is örűlne!
2019. nov. 10. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Elektromos tejhabosító egy jó kis kapucsínóhoz vagy forró csokihoz elengedhetetlen. Én örülnék neki.
2019. nov. 11. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Állítsd össze egy kávés ajándékcsomagot: kávéfőző, tejhabosító, egy csomag finom kávé, kávés bögre, "Mielőtt a kávé kihűl" című könyv, fenyőfás kávédíszítő sablon.
2019. nov. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!