Máshol is vannak így családok hogy a felnőttek már nem ajándékozzák egymást hanem csak a gyerekek kapnak?
Már amióta az eszemet tudom nem ajándékozzák ehymást.
mindig csak nekünk adtak, egymásnak nem.
Nekem valamikor a 60'-as évek végén azt mondta az anyukám, hogy te már nagy fiú vagy, ezért neked a Mikulás már az idén nem jön. Hittem is , meg nem is, de mivel a szüleim nekem nem hazudtak-tudomásom szerint- elgondolkodtam.
Talán mégsem jön az idén a mikulás? Természetesen tudtam, hogy hogyan is működik a csomagosztás! Vettem magamnak egy sportszeletet, kipucultam a cipőm, és ki is tettem, mint annak előtte évekig. Vártam a Mikulást, de csak nem jött. Akkor kimentem, és beletettem magamnak a csokit a cipőmbe. Majd ésőbb "észrevettem", hogy jött a Mikulás! Sírva ettem meg a csokit, mert akkor tudatosult bennem, hogy elmúlt a gyermekkorom. Mikor megnősültem, meg még amióta vén hülye vagyok, azóta sem múlik el Miklós nap, hogy ne tegyek a nejem, vagy a gyerekeim cipőjébe valami kis édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!