Elutaztok a családotokkal a karácsonyi ünnepek alatt?
Hová utaztok? Ha nem utaztok hová utaznátok szívesen?
Hogyan telik nálatok a karácsony előtti 2-3 nap? Miket főztök karácsonykor?
Mi már rég megoldottuk, hogy amikor végre otthon pihenhetünk az évvégi munkahajtás után, akkor otthon tényleg pihenjünk. Mi nem megyünk senkihez, hozzánk sem jön senki. Van telefon, messenger , tudunk ott is boldog ünnepeket kívánni. Amúgy az évtöbbi napján sűrűn összejárunk, találkozunk a családtagokkal.
Kajával sem csinálunk már nagy felhajtás. Főzünk valamit amit enni akarunk, de nem főzünk 7 féle kaját. Csak megromlana.
09.44
Nekünk meg nyaralónk van Thaiföldön. Ti Hotelba lesztek?
Nullára levagyok pontozva de miért? Mert a kérdésre válaszoltam?
ma 16:30-nek.
Szállodában szoktunk lenni, idén is ugyanoda megyünk, mert elégedettek voltunk vele nagyon.
# 4/15 Időpont tegnapelőtt 11:43 vagyok.
miért lettem lepontozva 39%-ra? Mert válaszoltam a kérdésre?
Hová utaztok? - 24-én általában sehová, 25-én ritkán a rokonokhoz, de általában sehová, 26-án szokott nálunk rokonlátogatás lenni. Mi otthon szeretünk karácsonyozni.
Ha nem utaztok hová utaznátok szívesen? - Sehová. Max 26-án a rokonokhoz.
Hogyan telik nálatok a karácsony előtti 2-3 nap? - Sütés- főzés, díszítés és pihenés.
Miket főztök karácsonykor? - Sütik, melyek szinte minden karácsonyon előfordultak eddig: linzer, kuglóf, bejgli, mézeskalács, kókuszgolyó, zserbó. Szenteste pulyka van párolt zöldségekkel, almaszósszal, desszerttel, 25-én a maradékot esszük, 26-án valami egyszerű.
Elvből nem utazunk, ilyenkor nem is vágyunk sehova. Ez családi ünnep, otthon ünnepeljük.
22: favásárlás + egyik sütemény tésztájának elkészítése, aminek egy éjjel állni kell (általában ilyenkor még egy csomó "hétköznapi" teendő van, ünnepre készülni nincs idő)
23: sütés (beigli, 3 féle családi receptes süti) - ilyenkor viszont ezzel telik a nap, közösen csináljuk.
24: fadíszítés, ünneplés. A vacsora egyszerű: rántott hal + krumplipüré.
25-26: egy-egy családi látogatás
Nem. Ennek több oka is van:
1. Szeretek itthon,nyugodtan,családi körben ünnepelni. Ugyan ez van újévkor is.
2. Rossz belegondolni,hogy pl.:elnegyünk valami hotelbe, míg mi ünnepelünk,lazítunk,meg minden,addig a dolgozóknak dolgozniuk kell rendesen,közben pedig legszívesebben otthon ünnepelnének.
3. Szenteste napján mindig van valami ünnepi szentmise,Istentisztelet,és mivel vallásos vagyok,ezért elszoktam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!