Nikii2019 kérdése:
Nem olyan nagy baj? Könnyen letudom majd adni ezt a pár kilót?
Figyelt kérdés
Ez annyira sokkolt hogy fhú.
(172cm magas vagyok)
17 éves lány vagyok és ugye próbálok egézséges ételeket enni. De most húsvét alkalmából a család 5 féle sütit készített. És hát az ünnep alatt felszalatt 2kg. Így 52kg-ról 54kg lettem.
2019. ápr. 22. 17:03
1/1 anonim válasza:
Én 165 centisen próbálom magam felküzdeni 54 kg-ra legalább, mert 48 kg-val baromi vékony vagyok, bordáim kilátszanak. (bár még azzal a súllyal is bőven a vékony kategória vagyok)
Te komolyan 172 centisen ezen rúgozol?! Még mehetne rád több is ilyen magassággal... Pszichológust javasolnék, mert fejben valami nincs rendben nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!