Mondanátok valami könnyen elkészítgető farsangi jelmezt? 12/l
A barátnőm rendez egy farsangi bulit (a házában).
Na, most erre kellene nekem egy jó jelmez. Én már gondolkodtam és ezek jutottak az eszembe:
tanító
egyszarvú
Rock'n'Roll lány
parasztlány
pom-pom lány
A baj csak az, hogy péntekig kellene ezt összehoznom, de ezkhez nics olyan ruhám. Szóval kellene rengeteget venni :D
Nem tudnátok esetleg valami otthon elkészíthető jelmezt? (Ami lehetőleg nem kartonból van)
Köszi előre is <3
Köszii
A boci tényleg nagyon jó, de sajna nincs fehér nacim.. De ezzel adtál egy jó ötletet. Mégpedig: fantomos izé (:D) Arra a fekete/fehér mutogatós emberre gondolok, na. Nem tudom a nevét :D
De tényleg köszönöm:)
Én rocker voltam tavaly.
Rocker lány jelmez:
Fekete póló,Fekete legging.(leggingből olyat ami már nem kell.)
Csillámpor (lehetőleg ezüst.)
Haj spray vagy fekete paróka.
Olló
Rockos kiegészítők
Fekete smink (szemhéj púder+rúzs)
Egy toll.
Elkészítés:Fogod a legginget és kivágsz lyukakat a térdére.Beragasztózod a szélét és nagyon óvatosan szórsz egy kis csillámport a ragasztott területre.A pólónak a hátuljára vághatsz egy pár lyukat mint a leggingen de nem muszály.Kisminkeled magadat izlés szerint és ha igazi hatást akarsz kelteni akkor rajzolsz pár tetkót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!