Farsangi jelmez? 15L
Hali, tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de kort sok helyen nem látok. Milyen jelmezt ajánlotok 15 éves lánynak. Már nem igazán a jelmezverseny bajnok akarok lenni ilyen spenótos tojással, állat jelmezzel (Mondjuk nem lesz jelmez verseny, de ez mellékes :D) Hanem keresek valami ötletes hacuka ötletet, ami azért kellően csinos is.. :) (Persze semmi ízléstelen, ilyet ne is írjatok:D)
Ja és ha lehet akkor házilag is össze lehessen hozni. :)
Előre is köszi!=)
A húgom is 15 éves és ő sem akar túl cuki állatos meg ilyen gyerekes jelmezeket, hanem amolyan másabb akar lenni. Ő mondta hogy tornászlány akar lenni olyan amilyen én voltam 15 évesen csak én valójában is tornáztam :D de én poén kedvéért 15 évesen önmagamnak öltöztem be csak a tornász ruhámat vettem fel, ugyanúgy csak a dresszem kellett annyi hogy alá vettem fel harisnyát hogy ne fagyjak meg és a hajam kontyba tettük meg vettem fel egy sortot hogy mégse bugyiba rohangáljak órákon keresztül.
A húgomnak ez megtetszett és ő is tornászlány akar lenni, dresszt nagy nehezen kerítettünk neki kap egy sortot hozzá meg ugye egy harisnyát és egy balerina cipőt vesz fel hozzá hogy a lábát kímélje ez jó mert rátud öltözni civil ruhába és abba kényelmesen eltud menni. Próbát már csináltunk igen dögösen néz ki és sportosan de mégsem kihívóan ahogyan egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!