21 szégyen elmenni locsolkodni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 15:36
11/15 anonim válasza:
Miért lenne szégyen? Ez egy Közép- Európában elterjedt szokás és nem csak gyerekek, meg kamaszok szokták "művelni".
12/15 anonim válasza:
Mitől lenne szégyen? Ilyen alapon lassan már a karácsony is szégyen lesz, és hagyjuk a fenébe. Idegenekhez beállítani alapból nem szokás, de a rokonokhoz, akikhez idáig is jártál, nyugodtan mehetsz, akárhány éves is vagy.
13/15 anonim válasza:
Nem 21, egy se. Régen pl mindenki csinálta. Szal nem szégyen. Lehet pl, hogy aranyosnak fogják tartani.
15/15 anonim válasza:
El kell menni locsolkodni. Ez egy nagyon szép szokás, sajnos sokan nem szeretik.
Számomra ettől is szebb a húsvét. Azokhoz megyek, akik tudom, hogy örülnek a locsolkodásnak.
Míg 20 éve teljesen más volt, akkor több helyre mentem el, de akkor nem szerettem annyira, mint most.
És örülök, hogy várnak mindig.
Nem szeretném megélni azt a napot, mikor kihal ez a szép szokás.
Menj, menj és menj. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!