Mit adjak majd húsvétra, ajándékot egy közel 60éves férfi kollégámnak?
Figyelt kérdés
várom az ötleteket :)2018. márc. 8. 21:21
1/11 anonim válasza:
Én szívesen adnék ötletet, de mivel nem szokás húsvétra ajándékot adni, nem tudom mire gondolsz :D
Csokinyuszi, tojás és hasonlók mehetnek locsolkodásért cserébe vagy csak úgy kedvességből, de ennyi.
2/11 Zoli780806 válasza:
2 tojást egy kis bőr szütyőben
3/11 anonim válasza:
Húsvétkor nem szokás ajándékozni.
A férfiak locsolkodni mennek, a nők itallal kínálják. A kisfiúknak locsolkodás után csokit adnak
4/11 anonim válasza:
ha munkahelyen locsol, akkor csokitojás. ha elmegy hozzád, megkínálod itallal, sütivel, meg adsz neki egy csokitojást:)
nálunk a rokon gyerekek szoktak pénzt is kapni.
6/11 anonim válasza:
ami nyerő lesz nála- így látatlanban is 100%-ig biztos vagyok benne- saját készítésű sütemény, pogácsa. Azért megvesznek a férfiak mindig, mindenhol, mindenkor.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, mert nálunk Húsvétkor inkább csak a gyerekek kapnak ajándékot, meg a "locsolók".
8/11 anonim válasza:
Húsvét - nem húsvét, én egy görbebotot kaptam.
9/11 anonim válasza:
Mit hoz neki a nyuszi?
Szóval így konkrétan szerintem én nem adnék neki. Ha meglocsol, akkor hoznék valamit.
10/11 anonim válasza:
de hát ő szeretne ajándékot adni!
- továbbra is a pogácsára, süteményre szavazok, amit Te sütsz, Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!