Mit lehet tenni ilyenkor?
Már semmit!
De minek engedtétek be akkor? Eleve hozzám anno olyan be sem jöhetett akinél vödör vagy szóda volt!
Bár én kikötöttem anyámnak hogy nehogy be engedjen bárkit is! Mert utálom a "locsolkodást" és nem vágyom rá és mindenki tudomásul vette. Párom is!
Nem attól köhögsz meg tüsszögsz mert ma leöntöttek vízzel. A nátha már benned volt, ha nem öntött volna le akkor is köhögnél, tüsszögnél.
Viszont az, hogy anyud beengedte egy vödör vízzel, nos ez az anyud hibája. Azért ezt ha nem is figyelem meg, akkor is észre lehet venni, hogy valaki egy vödör vízzel kopog az ajtómon. A víztől meg semmi baja nem lesz a bútoraidnak, ágyadnak. Le kell törölni a vizet, ki kell szárítani az ágyat (hajszárítóval is lehet) a telefont meg szed szét, hátha menthető. Talán a telefon az amit kérheted, hogy fizesse ki..
Én tényleg nem értem, hogy ezt hogy lehet csinálni, mert kizártnak tartom, hogy anyád nem látta a vödröt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!