Ncore kérdéssorozat?
Figyelt kérdés
Keresztrejtvényszerű vidámság és szeretném tudni a megfejtést.
Mit tartanak a római katolikus egyházban nagypénteken?
12 betű
Minek lesz az időpontja 2020. május 31. a nyugati keresztény egyházakban?
15 betű
Mit tettek húsvét hétfő hajnalán a legények a kiszemelt lány kerítéséhez?
9 betű
Melyik matematikai formula alkalmas a keresztény húsvét vasárnap időpontjának kiszámítására?
12 betű
2017. ápr. 16. 19:12
22/34 anonim válasza:
Én hajnalfát írtam be fiatal fa helyett már vagy 5perce beküldtem,de semmi...Gondolom akkor nem volt helyes a megfejtésem.
23/34 anonim válasza:
A katolikus egyházben minden nap tartanak konszekrációt. Spec két nap kivétel: nagypéntek és nagyszombat :D :D :D
27/34 anonim válasza:
Oké, hogy a válaszok közzététele tiltást von maga után, de mégis honnan tudnák, hogy ki tette közzé? :)
28/34 anonim válasza:
26os:D Te vagy az, aki fejből tudja a brachylagus idahoensis ismertetőjegyeit, kívülről tudod a 2020-as naptárat, ugye?:D
Ha nem tűnt volna fel, a kérdéseket úgy állították össze, hogy guglizva megtalálják az emberek, nem pedig önálló tudásból kell tudniuk.
Persze, azért kérdés kiírni rá erős volt, az tény:D
29/34 Nikolas Kidman válasza:
nem lehet hogy véletlen mét megoldása létezik a keresztrejtvényven, és az egyik, a rossz, amit publikáltak, a másik pedig a jó, amit meeg nem, és aki beírja a rosszat az büntetést fog kapni? Erre még senki nem gondolt?
30/34 Nikolas Kidman válasza:
Remélem nem fogja eltakarni a sört :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!