NCore seedelés?
Figyelt kérdés
Újra szeretném telepíteni a gépemet csak még nem seedeltem vissza mindent. kb.300KB-os könyvekről van szó. Még 15óra van hátra a minimum 48 órából. Ha nem töltöm vissza mire szamitsak? Van egy film is, abból még több mint 40 óra van..2017. ápr. 14. 14:15
1/5 anonim válasza:
Mentsd ki őket pendrivera, külső merevlemezre, vagy csak rakd másik partícióra, amennyiben csak a rendszert akarod újrarakni, de ha teljes formázást akarsz, akkor muszaj kimentened.
Telepítsd újra a gépet, majd tedd vissza a gépre a könyveket/filmet, töltsd le ncoreról a torrent fájlt, és már tölti is vissza.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segítettél. :)) Eddig nem tudtam, hogy így is lehet...
2017. ápr. 14. 15:31
3/5 anonim válasza:
Másold ki az utorrent mappát, a letöltött könyveket s aztán újratelepítés után ujrainstallálod az utorrentet, majd a program filesban a mappáját megcseréled azzal, amit lementettél. A könyveket is másold majd vissza.
4/5 anonim válasza:
Minek csinálna ilyen hülyeséget? Nem nyer vele semmit, sőtt.. Ha már újratelepíti a gépet, legyen minden friss, majd beállítja úgy, ahogy szeretné. Csak arra kell figyelni, hogy a letöltött anyagnak az útvonalát megkapja a kliens, majd torrent fájlt futtatva azt leellenőrzi és visszaküldi.
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam ahogy az első írta és sikerült. :)
2017. ápr. 18. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!