Ncore és Utorrent seedelés?
Figyelt kérdés
Most kezdtem használni torrentet (NCore) , Utorrent programot használok 2 file van most a torrent listában és mindkettőnél azt írja a program hogy Seedelés. Felmentem az nCore oldalra, ott megnéztem az aktivitás menüpontot a letöltések miatt és csak az egyikre írja ki hogy seed a másikra azt hogy leech. Ez miért van? Mindkét filet letöltöttem már, szóval a letöltés nincs folyamatban. Előre is köszi!2015. ápr. 20. 11:58
1/8 Tengor válasza:
Időnként frissít csak a tracker. Valószínűleg az utolsó frissítéskor még töltötted a cuccot.
2/8 A kérdező kommentje:
Frissítettem Utorrentben, de NCore-n az aktivitásban még mindig Leech-t jelenít meg az egyiknél.
2015. ápr. 20. 12:17
3/8 Tengor válasza:
Az uTorrentben a frissítés a tracker állapotát kéri le és nem fordítva. Türelem!
4/8 A kérdező kommentje:
Szóval az nem gond ha az egyik fájl Leech jelzést kap a lényeg hogy 48 óráig legyen a gépen megnyitva torrentben?
2015. ápr. 20. 12:24
5/8 Tengor válasza:
Át fog váltani seedre és akkor indul a 48 óra.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak furcsa volt hogy kettőnél át is váltott (de azoknál a beállításnál rákattintottam hogy megnyitás seedre) és mikor az elsőt töltöttem akkor még nem állítottam ezt be, és annál még 39 órát ír ki, és nem értettem miért.
2015. ápr. 20. 12:29
7/8 Tengor válasza:
Túlliheged. Letöltöd a torrent fájlt, letöltöd a tartalmat és benne hagyod a programban. Nem kell semmit állítgatni rajta. Ha eltűnt az NCore listájáról akkor akár a gépről is törölheted.
8/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszaidat :)
2015. ápr. 20. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!