Ti Húsvétkor a 14-15 éves locsolózókat mivel kináljátok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 14:28
11/24 A kérdező kommentje:
Nálunk Kárpátalján is szokás a (14-15 éves) gyerekeket pálinkával kinálni.
2015. szept. 9. 20:59
12/24 anonim válasza:
Sütivel, üdítővel és csokitojással. Viszont hozzánk nem jár csak úgy akárki locsolkodni, csak unokatesómék szoktak jönni a családjukkal, és kb. ennyi. A szomszédok mind öreg nénik, a többi rokon és ismerős pedig messze lakik.
Hozzáteszem, mi városban lakunk. Gyerekkoromban falun éltünk, ott szokás volt a locsolkodás (kicsi voltam, nem emlékszem, mivel kínáltuk a locsolókat), de persze ott mindenki ismert mindenkit, úgyhogy idegenek ott sem jöttek.
13/24 anonim válasza:
Hát elég hülye szokás gyerekeket pálinkával itatni.
14/24 Are You Scorpio válasza:
szettett labakkal :-)
15/24 Lacsi :D válasza:
egy gsg700-as automata sniperrel 😃
17/24 Nickname1215 válasza:
le is lehet cummantani őket. az jobb nekik mint egy csokitolyás...
18/24 anonim válasza:
Gyerekkoromban, Kinder Tojást kaptak a gyerekek, pálinkát meg a felnőttek. (Ebben az időben faluban éltünk, szóval idegenek nem jöttek.)
19/24 PatTona válasza:
AZ anyákat ki elegittem orálisan
20/24 gnoomage válasza:
Én régebben sütit, üdítőt meg pénzt kaptam, most ugyan ezt pálinkával vagy más töménnyel.(én csak a rokonokhoz járok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!