Létezik a Húsvéti nyuszi?
Figyelt kérdés
vagy ha nem is a húsvéti nyuszi, de az isten vagy a Jézus?
legaláb is ti hisztek benne? valamelyikben? én a Mikulásban hiszek... XD
2015. márc. 7. 12:05
11/20 Tóth Péter Tamás válasza:
Bár az 100%, hogy elküldene engem.
12/20 anonim válasza:
Létezik bizony. Hozzánk minden húsvétkor hozott ajándékokat. (az év többi 364 napján pedig a ketrecében dekkolt. Na jó, ha jó idő volt, akkor ki szoktuk engedni a fűre, de csak futtatóban)
13/20 A kérdező kommentje:
És hímes tojásokat tojt a nyuszitok *.*
2015. márc. 23. 12:34
16/20 anonim válasza:
Atyaúristenjáájpfúúú... Isten létezik, meg Jézus is agyhalottak, csak nyúl nem. Nyúl hogy létezne már?!
Szerencsére itt most megtudtam, hogy Isteneket, meg Jézusokat tartott nagyapám a nyúlólakba. És megettük őket. Háhháhhááááá. Ja, hogy szerintetek csak egy Jézus, meg Isten volt, csak klónozták őket? De akkor már mégse voltak egyek, csak azért voltak, hogy egyek. :D
17/20 anonim válasza:
utolsó, elgurult a gyógyszered?
19/20 Tóth Péter Tamás válasza:
Személy szerint én azt nem szeretem, hogy jönnek a keresztények, és megpróbálják rám erőltetni, hogy jézus létezik. 1 valamit kérek! Becsüljük meg egymás hitét! Tehát addig, amíg én sem megyek oda egy keresztényhez, és nem próbálom meg ráerőltetni, hogy ne higgyen istenben, akkor addig ő se próbálja meg rám erőltetni azt, hogy higgyek benne! De ez így van mindenkinél.
20/20 anonim válasza:
Azért nem egyenrangú a dolog... A hívőknek nem hit a hit, hanem tény. Jézus létezése nem kérdéses, mert ember oszt cshő, de mi az Isten? Hol mi. Keresztényeknél mi? Aza mindent ő teremtett, és lát meg irányít meg büntet, meg mérettet, de egy valóságon túli képlékeny izé. Ettől még az ufóhívés is jobb, mert az valami. Vagy létező, vagy nem, de valami. Isten meg mindenható, mindenhol ott van, és ez nem azt írja le, hogy mi, hanem, hogy egy remény, egy támasz, egy örök társ, aki sosem hagy egyedül, max. cserben. Egy képzeletbeli társ, akiről tudod, hogy majd megjutalmaz a menyországban, ami ugye régen egyszerűen fent volt oszt kész, meg felhőkbe ugrabugráltak az angyalkák, meg én is így képzeltem kiskoromba, hogy de jó lenne felmenni ugráncozni rajta, meg hogy ha a gyalogkakukkban zuhan a prérifarkas, de van alatta valami, akkor csak fel kell ugrania, mielőtt földet ér, és nem lesz baja. De amióta tudjuk, hogy nem így van, meg jó Istentiszteletből kínzott, bebörtönzött kivégeztetett tudósoknak hála tudjuk, hogy nem vagyunk a világ közepe, stb..., érdekes módon a vallás alkalmazkodik, ha már nyilvánvaló, hogy nem így van, akkor egyszerűen onnantól már jajj az nem is mondd ellent a tanításoknak. Eddig még ellent mondott, de már nem. Meg tényleg, mintha 1 vallás létezne... Csakot nem írok, mert az is sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!