Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Ha ruhafestékkel festem a...

Ha ruhafestékkel festem a tojásokat, meg lehet majd őket enni?

Figyelt kérdés
Utolsó pillanatra hagytam a tojásfesték bevásárlását és már sehol se találtam, a boltos csaj viszont azt mondta ruhafestékkel ugyanúgy lehet festeni, szóval vettem belőle párat. Most viszont olvastam egy helyen hogy nem lehet majd megenni őket.

#húsvét #ruhafesték #tojásfestás
2014. ápr. 20. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet megenni. Fújd ki őket előtte és úgy fesd vagy ha van otthon pl. cékla vagy lila hagyma héja, ezek is elég jól befogják. De találsz még más természetes alapanyaggal való festési módszert is, ha rákeresel. Valamelyik biztos van otthon.
2014. ápr. 20. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem enném meg utána. Ha meg akarod enni, használj vízbe csepegtetett ételfestéket a színezéshez, vagy valami természetes anyagot (hagyma héját, lilakáposztát pl.). Esetleg fújd ki a tojást, csak a héját fesd és a belsejéből süss rántottát.
2014. ápr. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!