Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Nem találok új húsvéti verset?

Nem találok új húsvéti verset?

Figyelt kérdés
Valaki irna valami ujat és ne sértöt

2014. ápr. 15. 21:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Voltak köztök sértök is de nem tetszik egyik sem meg amit kültél hát minmodjak xD azok nagy komikusok de ilyet nem
2014. ápr. 16. 15:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem sértő egyik sem szerintem, ha viccesen adod elő. A lányoknak/nőknek mindig újat kell mutatni, nevettetni őket. Az én nő ismerőseim külön kötelezővé teszik, hogy olyat halljanak, amit mástól még nem, és humoros legyen. Nos, akkor neked nem itt kell keresgélni. :)
2014. ápr. 16. 18:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Megvan a versem
2014. ápr. 18. 17:41
 14/17 anonim ***** válasza:
És megmutatod nekünk?
2014. ápr. 18. 19:27
 15/17 A kérdező kommentje:
THANKYOU meg kell -,-
2014. ápr. 18. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Most ezt nem értem, mi a baj azzal hogy kíváncsi vagyok, milyen az a vers, ami annyira tökéletes, hogy neked is megfelel? :)
2014. ápr. 19. 07:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy gondolat bánt engemet: Elfeledtem a versemet! Szabad-e locsolni?

Én verset nem tudok, azt mondjanak a kicsik. Én csak azért jöttem, hogy igyak egy kicsit!

Hosszú hajad, rövid eszed. Meglocsollak. Észreveszed?

Húsvét van odakinn, mosolyog az ég is, adj egy ezrest, s mosolygok majd én is!

Zöld erdőben jártam véled, kezem erre-arra téved, úgy éreztem, nem vagy nedves. Meglocsolhatlak-e kedves?

Zöld erdőben jártam, részeg nyuszit láttam. Le akart itatni, leültünk piálni. Sokat ittunk - de nem eleget, hozzál sört - de ne keveset!

Anyám tyúkja b...ik tójni, azért jöttem locsolkodni!

2014. ápr. 20. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!