Fillio19 kérdése:
A húsvéti éjeli miséröl ha tudnatok irni nagyon megköszöném mert én sehol nem találok róla semmit? (Görög katolikus)
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 20:46
1/6 anonim válasza:
Kultúra és közösség - Vallás
Én ide írnám ki a kérdésem...
Tudom, nem erre a "válaszra" vártál, csak segíteni akarok.
2/6 anonim válasza:
Van ilyen egyáltalán? A nyugati katolikus húsvét miserendjében nincs éjféli mise csak karácsonykor.
3/6 A kérdező kommentje:
igen én a húsvétot kérdeztem
2014. jan. 23. 21:17
5/6 A kérdező kommentje:
dehogynem
2014. jan. 24. 20:58
6/6 anonim válasza:
Én nem vagyok hívő, de a kedvedért megnéztem jó néhány releváns weboldalt. Wikipédiát, egyházi portálokat. Kifejezetten húsvét, szentmise, éjféli mise szavakra keresve. Semmit nem találtam. Éjféli mise kifejezés, éjféli szentmise kulcs, miserend 24.00 stb. kizárólag december 24-re adott eredményt. Ahol húsvétot bevonva is akadt találat, ott felsorolás volt, s szintén csak karácsonyi dátum.
Amit találtam a húsvéti ünnepkörben, a legkésőbbi 20.30 perces kezdet.
Gondolod, ha tévednék, nem lenne nulláig lehúzva már minden válaszom, s nem írtak volna ide kiigazítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!