Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Ti mit kaptok húsvétra?

Ti mit kaptok húsvétra?

Figyelt kérdés
Én kapok 1 új görkorit,1 új dorkót,ruhákat,csokit,és a nagynénéimtől pénzt kapok mindig.
2014. ápr. 6. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Mióta szokás húsvétkor is ajándékozni?? Ez sosem volt szokás. Ki találta ki ezt?
2014. ápr. 6. 21:17
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Jó felnőtt lesz belőled, semmiképp nem igényes, elkényeztetett, ááá... :D Ki az a barom szülő, aki ilyenkor ajándékoz? Minden hagyományt tönkretesz az emberi hülyeség...
2014. ápr. 6. 21:42
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Húsvétkor csak a kisgyerekek kapnak csokinyuszit és tojást. Esetleg a locsolók pár száz forintot.

Nagy gyereknek már nem jár ajándék.

Te egy nagyon elkényeztetett kölök vagy.

2014. ápr. 6. 22:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kapunk, mert a húsvéti hagyomány nem ajándékozásra épül. Mi a húgommal tojás fogunk kifújni, majd kidíszítjük, és ha jönnek az unokatesómék locsolkodni, akkor megkapják a szép tojásokat, anyu ad nekik kis pénzt, és csokit mellé.
2014. ápr. 6. 22:37
 5/17 anonim válasza:
100%
Vállveregetést...
2014. ápr. 6. 23:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak édesség van húsvétkor. Nem karácsony lesz.
2014. ápr. 7. 04:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Telefont, némi ruhát, csokit, pónilovat. Szerintem semmi baj nincs az ajándékokkal, tök nehéz lenne a lovat Karácsonyig a szekrényben elrejteni.
2014. ápr. 7. 06:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is szokás volt, hogy a gyerekek kapnak ajándékot. mára már kinőttünk belőle, de régebben annyira izgalmas volt reggel felkelni, és megkeresni az ajándékot a kertben, amit a nyuszi rejtett el :))

én anno volt hogy egy élő nyulat, telefont, biciklit kaptam, persze nem egyszerre.

szerintem semmi baj azzal, ha van olyan család, ahol van ajándékozás hústvétkor..

2014. ápr. 7. 07:12
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
Meaximálisan DNS-ig hatolóan utálom a húsvétot !
2014. ápr. 7. 08:31
 10/17 klopusz ***** válasza:
100%

Csokinyuszi vagy csokitojás mindenkinek jár nálunk, a nagyszülőknek is.

A gyerekeim tojást festenek/díszítenek és mindenféle húsvéti dekorációkat készítenek a lakásba.

Nagy ajándékozás nincs, de valami apróság (általában könyv) belefér. A karácsonyra kapott könyveiket ilyenkorra már úgyis bőven kiolvasták :-)

2014. ápr. 7. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!