Mióta szokás húsvétkor is ajándékozni?? Ez sosem volt szokás. Ki találta ki ezt?
2014. ápr. 6. 21:17
2/17 anonim válasza:
Jó felnőtt lesz belőled, semmiképp nem igényes, elkényeztetett, ááá... :D Ki az a barom szülő, aki ilyenkor ajándékoz? Minden hagyományt tönkretesz az emberi hülyeség...
2014. ápr. 6. 21:42
3/17 anonim válasza:
Húsvétkor csak a kisgyerekek kapnak csokinyuszit és tojást. Esetleg a locsolók pár száz forintot.
Nagy gyereknek már nem jár ajándék.
Te egy nagyon elkényeztetett kölök vagy.
2014. ápr. 6. 22:36
4/17 anonim válasza:
Semmit nem kapunk, mert a húsvéti hagyomány nem ajándékozásra épül. Mi a húgommal tojás fogunk kifújni, majd kidíszítjük, és ha jönnek az unokatesómék locsolkodni, akkor megkapják a szép tojásokat, anyu ad nekik kis pénzt, és csokit mellé.
2014. ápr. 6. 22:37
5/17 anonim válasza:
Vállveregetést...
2014. ápr. 6. 23:08
6/17 anonim válasza:
Nálunk csak édesség van húsvétkor. Nem karácsony lesz.
2014. ápr. 7. 04:57
7/17 anonim válasza:
Telefont, némi ruhát, csokit, pónilovat. Szerintem semmi baj nincs az ajándékokkal, tök nehéz lenne a lovat Karácsonyig a szekrényben elrejteni.
2014. ápr. 7. 06:48
8/17 anonim válasza:
nálunk is szokás volt, hogy a gyerekek kapnak ajándékot. mára már kinőttünk belőle, de régebben annyira izgalmas volt reggel felkelni, és megkeresni az ajándékot a kertben, amit a nyuszi rejtett el :))
én anno volt hogy egy élő nyulat, telefont, biciklit kaptam, persze nem egyszerre.
szerintem semmi baj azzal, ha van olyan család, ahol van ajándékozás hústvétkor..
2014. ápr. 7. 07:12
9/17 anonim válasza:
Meaximálisan DNS-ig hatolóan utálom a húsvétot !
2014. ápr. 7. 08:31
10/17 klopusz válasza:
Csokinyuszi vagy csokitojás mindenkinek jár nálunk, a nagyszülőknek is.
A gyerekeim tojást festenek/díszítenek és mindenféle húsvéti dekorációkat készítenek a lakásba.
Nagy ajándékozás nincs, de valami apróság (általában könyv) belefér. A karácsonyra kapott könyveiket ilyenkorra már úgyis bőven kiolvasták :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!