Az iskolában lesz egy saláta készítő verseny! A húsvéttal kapcsolatban kell salátákat készíteni olyanokat amiket a nyúl is megeszik! Írjatok recepteket?!
előre is köszi!
és normális válaszokat!!!
hmmm novemberben húsvéttal kapcsolatos saláták...érdekes. na de nem ez a lényeg. kiprobálhatod a következőt:
1 fej finomra gyalult káposzta, 1 kis doboz edes kukorica, keves citromle, 1 sárgarépa
A pácléhez:
4 ek ecet
5 ek kristálycukor
1 ek só
1 ek egész kömény
2 tk feketebors, egészben
1 fej vöröshagyma
kb 2dl víz;
Eloszor elkeszited a paclevet, es aztan beleteszed a kaposztat. Meg tehetsz bele uborkat es olivabogyot is. összedobod, hagyod állni kb 15 percet es fogyasztható. En igy szoktam fogyasztani, esetleg keves kenyerrel.
Waldorf saláta: zeller, alma, dió, majonéz kell bele, a receptet sajnos nem tudom, nézz utána
Francia saláta
Céklás sali: 1 cékla, 1 répa, 1 alma, dió egészben, kis citromlé, ezeket lereszeled, leöntöd natur joghurttal és mézzel, ezt szoktam csinálni, de őszintén szólva nem tudom, hogy a nyuszi ezt megeszi-e :D
Reszelt répa almával, szőlővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!