Húsvétkot ha 16-18 éves fiuk jönnek locsolkodni, szoktak nekik még pénzt adni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 17:55
1/11 schocko válasza:
Aludj vissza, majd Karácsony után ébresztünk...
2/11 anonim válasza:
Ház válogatja,de igen 90%-ban kapunk.
3/11 Xebulon válasza:
Öreg nyanyák szoktak pénzt adni.
Ha egy fiatal leányzó miatt mennek locsolni, akkor sértés számba megy a pénz odaadása. Etesd meg, alkohol azért még ne adj neki.
4/11 Nagy Ani Ancsa válasza:
szerintem nem kell. ha hozzad mennek locsolni biztos nem a penzert hane mert birnak :) vendegeld meg oket szendvics meg ilyenek... hozzam is szoktak jonni es szeritem meg is lepodnenek ha penzt adnek nekik.. tudjak hogy ez nem arrol szol hanem hogy jol erezzuk magunkat.
5/11 anonim válasza:
A húsvét lényege a adás. Ha ezt pénzzel kell viszonozni, akkor miről beszélünk? :)
Szerintem egy 16-18 éves srácnak már adhatsz egy "fél szilvát", persze, csak, ha gyalog van :D
7/11 anonim válasza:
Egy-egy szipi-szopi is megteszi
8/11 anonim válasza:
Aki add az add pénzt aki nem az nem
10/11 anonim válasza:
úgy bizony, utolsó, mert"piros tojás fehér nyuszi, locsolásért jár egy puszi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!