Miért nem divat már locsolkodni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 12:18
1/4 anonim válasza:
mert az emberek inkább elennek ilyenkor kirándulni, mert szabadnap, és inkább a családdal töltik
2/4 sztrecskó válasza:
Mert aki elmegy locsolkodni, az vagy illemből megy a barátnőjéhez, vagy körbejárja az összes ismerősét ki zsebpénz reményében.
3/4 anonim válasza:
mert manapság már sokan úgy dolgoznak hogy a hétvégéjük is rámegy, és ilyenkor sok helyen munkaszüneti nap van, de vannak gyárak főleg ahol 12 órázni kell, ott ma is dolgoznak. Barátnőm is dolgozik, reggel vittem be munkába.
Én sem locsolok már jó 6 éve legalább, mert ilyenkor családi program van, vagy kirándulunk, vagy csinálunk mást. Ma is a szüleim a bátyáméknál voltak vendégségbe, én csak azért nem mentem mert egyrészt a barátnőm dolgozik, másrészt itthon is van mit csinálni, amire 2-3 hétig semmi időm nem lesz, mert sürgős munkánk van és vasárnap is dolgoznunk kell 4-6 órába (túlóra). Ez van már ilyen világ van.
4/4 anonim válasza:
összefoglalták már :D
vagy örülnek hogy otthon vannak, vagy aki elmegy az is pénzért megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!