Mit tervezel venni a gyermekednek húsvérta?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 15:12
1/12 anonim válasza:
3 éves, nem tervezek semmit venni neki. Megyünk egy hétre mamáékhoz (ritkán látjuk őket, messze laknak), ez már nagy boldogság lesz neki. És nagy tojásfestő bulit tartunk együtt, mama, lánya, unokája.
2/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
Mostanában ez divat lett sajnos, én már nem is foglalkozom vele! Te se húzd fel magad mert nem éri meg:)
2013. febr. 28. 15:25
5/12 anonim válasza:
szerintem kis nyuszicsomagot fognak kapni, olyat mint a mikuláscsomag....egy-egy kis plüssel....nem akarok nagy dolgot venni hogy ne erről szóljon a dolog és ezért várja az ünnepeket.....
fogunk viszont szép tojásokat festeni, tojás fát állítani, húsvéti lakásdekorációt csinálni.....
szóval jó lesz :)))
3-as ne idegeskedj, a levegővételért is lepontoznak!!!!!
6/12 anonim válasza:
Semmit! Kislány és csak 11 hónapos lesz akkor! Azt se tudja mi az! De szerintem tojáskeresést csinálunk a kertben!:) Meg kindertojás!:)
7/12 anonim válasza:
Én nem veszek semmit. Nem tudom, de egy pár éve lett ez nagy divat, hogy húsvétra is ajándék... Régebben a fiúk is és a lányok (amíg kicsik) is nyuszicsokit, kindertojást kaptak felénk.
8/12 anonim válasza:
Most komoly,hogy ide is bármit írnak az anyukák azt is lepontozzák!?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem kell velük foglalkozni:)
Mi is csak csokit fogunk venni nekik, mert épp költözünk. De azért szerintem elég nagy meglepi az is a gyerekeknek, hogy együtt reggelizik a család és ott az asztalon a finom sonka:) Nem igaz?
Köszi a válaszokat!
2013. febr. 28. 16:55
10/12 Fagzal válasza:
Én egy motoros robotsast veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!