Szerintetek mijen sprével ilik meni locsolni? Vagy mien kölnivel? Nöi legyen vagy férfi? Tudom kicsit lököt a kérdés
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 09:30
1/9 anonim válasza:
Vigyél női parfümöt.
Én az utóbbi időben már szódával is próbálkoztam de már nem járok locsolni.
2/9 A kérdező kommentje:
KÖSZI
2012. márc. 31. 10:07
4/9 anonim válasza:
A stílusodból ítélve neked jó lesz a szappanos víz is!
:D
6/9 anonim válasza:
Semmilyen spray-vel sem illik. A kölnis locsolkodáshoz én nagyon szolid, alig-alig érezhető minőségi terméket használnék: Inkább csak jelezném a művelet. A legtöbb nő – érthető módon – nem szeret ezerféle büdös lében tocsogni álló nap.
7/9 anonim válasza:
Ha jó idő van, és főleg családi házakhoz mész, akkor szódavízzel. Volt olyan év, amikor tök jól jött ki, 2-3 kölnis locsoló után jött egy szódavizes. Utolsó előttiként egy nagyobb csoport vödrökkel, lemosták az összes büdös kölnit :D Az utolsó locsolónk pedig valami nagyon jó parfümmel jött, úgyhogy nem is kellett rohannom fürödni, hajat mosni, mert csak az érződött :)
8/9 anonim válasza:
lényegtelen úgyis hajat kell mosni a lányoknak aznap
ha márkás parfümöt használsz ha gagyit
9/9 anonim válasza:
Azért ha ilyen idő lesz, mint most van akkor a szódavizes témát a fiúk hanyagolhatnák, én valamelyik évben hűvös időben olyat kaptam, aztán úgy megfáztam, hogy másfél hétig beteg voltam (pedig egyből átöltöztem).
Most már a legtöbb kisboltban lehet -100-200 Ft-ért kapni kis "spricnis" kölnit, egy fújás elég. Az én locsolóim a rendes kölnivel jól megszívták, mikor sikerült fél üveggel rám borítaniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!