Milyen volt gyerekkorodban a húsvét és késôbb hogyan változott?
régen (olyan 15-20 éve): az öcsémet kitömték pénzzel, nekem meg alig látott nagybácsikkal meg állítólagos unokatestvérekkel kellett jópofiznom. a hétfői részt szerettem, akkor én is kaptam ajándékot, nem csak öcsém, mama dugott el nekünk csokikat meg ajándékokat a kertben, meg kellett keresni, és főtt sonkát ettünk, ami az egyik kedvenc kajám a mai napig.
ma: nem ünneplem, turizmusban dolgozok külföldön, majd hülye leszek visszamenni magyarországra a szexista baromságaikhoz, ugyanannyi veszélyességi pótlékot kapok a turistahadak miatt a három ünnepnapon, mint a férfi kollégák. családdal máskor találkozom, azzal a részével amit szeretek is, ezek a nagybácsiszerűk idővel teljesen kikoptak, mióta nincs ivászat meg pénzelés. jellemzően közvetlenül az ünnepek után járok mindig vissza, kivéve a karácsony, azt az ortodox/muszlim kollégák egyedül viszik, hogy aki katolikus naptár szerint ünnepel, családdal lehessen.
"veszélyességi pótlékot kapok"
❓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!