Hogy tudnám elérni, hogy ne jöjjenek hozzám a locsolók?
Figyelt kérdés
Egyfolytában csöngetnek. Tudják, hogy itthon vagyok, mert kint áll a kocsim a ház elôtt.2022. ápr. 18. 09:17
1/25 anonim válasza:
Kikapcsolod a csöngőt és nem nyitsz ajtót!
2/25 anonim válasza:
Az élet nagy problémái :D miért nem álltál be a garázsba?
Amúgy ja, bezárod az ajtót, nem mész ki.. Ha ezt idén eljatszod, jövőre már nem mennek, ha van egy kis eszük.
3/25 anonim válasza:
"Vigyázz! Veszélyes állat!" vagy "Harapós kutya" tábla az ajtóra.
4/25 anonim válasza:
Sehogy, de beengedni nem muszáj őket.
5/25 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, panaszkodsz-e vagy dicsekszel.
Amúgy egyrészt a francnak kell a ház előtt hagyni a kocsit, ha nem akarod, hogy tudják, otthon vagy. Másrészt minek nyitsz ajtót, ha nem akarod, hogy meglocsoljanak?
6/25 anonim válasza:
Csak úgy jelzem:lehet nincs garázsa, lehetősége az udvarra beállni,és máshova nem tudja tenni a kocir
7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 6-os! Nincs garázsom. Az udvaron áll a kocsi a ház előtt, jól látható az utcáról. A csengőmnek nincs kikapcsoló gombja.
2022. ápr. 18. 11:13
8/25 anonim válasza:
Mondd meg nekik már amennyiben ismered őket hogy nem akarsz locsolást mert nem szereted és most mostal hajat.
En se szeretem és én is megmondtam mindenkinek meg a saját barátomnak is
9/25 anonim válasza:
Ülj be a kocsiba és menj el valahova. (Szülők, barát, barátok?) Mashova nem tudsz mert minden zárva van, de egy közeli nyilvános parkoloba is megallhatsz és haza setalsz aztán este elmesz érte
10/25 anonim válasza:
Attól, hogy nincs garázs, a falu szélén még le lehetne állítani a kocsit, ha egyszer ekkora probléma, hogy a ház előtt látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!