Húsvétkor zárva van minden?
Figyelt kérdés
Gondolok itt ruhaüzletekre, éttermekre, mozi stb?
Azt tudom, hogy a boltok (mint a penny, aldi...) zárva szoktak lenni.
2022. ápr. 3. 22:35
2/8 anonim válasza:
A kereskedelmi egységek zárva lesznek, a vendéglátó és a szórakoztató egységek nem, tehát a ruhaüzletek zárva lesznek, az éttermek, mozik nem.
3/8 anonim válasza:
Miért nincs egyetlen olyan ünnep sem (de tényleg, egy sincs), hogy valaki ne jönne elő ezzel? Miért.
Nincs, posta, nincs futár, nincsenek nyitva az üzletek, csak néhány kivétellel.
6/8 anonim válasza:
Nem igaz, hogy pár napot nem lehet a családdal kibírni... Minden ünnep előtt szinte már szokás, hogy ilyen kérdések jönnek tucatjával. Szinte már az advent, a nagyböjt, illetve a többi ünnepi készület, vagy ha nincs ünnep előtti napok hagyománya, hogy ilyen kérdéseket olvashatunk tucatra.
Vendéglátóhelyek nyitva szoktak lenni. Boltok zárva vannak.
7/8 anonim válasza:
6-os nem nem lehet . Valaki egy 10 tekercses wc papírért rohant a bótba ,csakhogy vegyen valamit. Olyan büszkén lóbálta hazafele 🤣🤣🤣
8/8 A kérdező kommentje:
(Én azért kérdeztem, mert nemrég kezdtem el dolgozni egy ruhaüzletben és nem tudtam hirtelen este megkérdezni egyik munkatársamat sem, hogy nyitva leszünk-e. Sajnos tegnap nyitva voltunk, méghozzá egész nap és le sem akarom írni, hogy mi volt... Oltári nagy tömeg, rengeteg nyugdíjas... Biztos nagyon fontos volt az a melltartó vagy póló, amiket megvettek. Legjobb: zárás (este 8) előtt pár perccel odaállít egy nő 2 darab tangával. Rengeteg külföldi ott nézegetett, alig tudtuk a biztonsági őrrel kizavarni őket záráskor... )
2022. ápr. 17. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!