Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Ez jó ajándék lenne a szüleimnek?

Ez jó ajándék lenne a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Mivel ugye szinte semmi sem dolgozhat, nehezen tudnék ajándékot venni. A rendelés elég macerás lenne, most az nem igazán szeretnék. Tetejében, apának amúgy is nagyon nehéz bármit venni. Ezért arra gondoltam, hogy össze vásárolok olyan dolgokat, amiket nagyon szeretnek (csoki, pezsgő tabletta, chips, gyümölcs, ilyesmi) és egy kosárba csomagolom.

Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, mert talán egy kicsit úgy jönne le, hogy az az ajándék, hogy bevásároltam helyettük.

2021. márc. 18. 16:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kicsi gyerekek nálunk és az ismerős családokban is mindig kaptak valamit, azt én sem értem, miért kell ezt leszólni...Nálunk pl névnapon nincs semmi extra, mégse mondom, hogy mások bizniszt csinálnak belőle. Na mindegy.

Kérdező, szerintem jó, ha pl ilyen kicsit prémiumabb csokikat veszel, gondolom, nem vágnak be mindennap egy doboz Mercit vagy Lindtet. Chipsből is vannak extrábbak, gondolom, pezsitablettából is.

2021. márc. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!