Ez jó ajándék lenne a szüleimnek?
Mivel ugye szinte semmi sem dolgozhat, nehezen tudnék ajándékot venni. A rendelés elég macerás lenne, most az nem igazán szeretnék. Tetejében, apának amúgy is nagyon nehéz bármit venni. Ezért arra gondoltam, hogy össze vásárolok olyan dolgokat, amiket nagyon szeretnek (csoki, pezsgő tabletta, chips, gyümölcs, ilyesmi) és egy kosárba csomagolom.
Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, mert talán egy kicsit úgy jönne le, hogy az az ajándék, hogy bevásároltam helyettük.
Húsvétra ajándékozni kell a szülőknek? Ez nekem új :D
De ha már mindenképp ajándékozni akarsz, bővel elég ha egy ilyen kis csokipezsgőakármi csomagot összeállítasz, esetleg írj mellé valamit.
Semmit sem "kell", azért csinálom, mert szeretném. :)
Én is mindig kapok ajándékot, ők miért ne?
Istenem, ahány ház, annyi szokás. Nem tudom miért kell más jóakaratát leszólni.
Ha ez nektek "nagy bevásárlás", akkor elég fukarok lehettek.
És attól ajándék, mert olyan "luxus cikkeket" veszek, amiket szeretnek, de ritkán vesznek maguknak. Ez alól persze kivétel a gyümölcs meg a tabletta, de attól még azt is szeretik és hasznos.
Anyosomek minden ünnepre legyen az nevnap, husvet, karacsony, vagy istentudja mi, mindig vesznek ajandekot mindenkinek, amiben tiszasagszert es egy kis nasit csomagol amirol tudja hogy szeretem.
Szoval szerintem az otleted tok jo, en orulnek neki, meg amugy se az szamit mit adsz es az mennyibe kerul, hanem hogy szivbol adod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!