Lányok! Mi a véleményetek a szódás/vödrös locsolásról?
Figyelt kérdés
Kibírható 1 évben egyszer, vagy utáljátok?#vallás #locsolás #tojás #hagyomány #húsvét #népszokás #hagyományőrzés #tojásfestés #locsolkodás #nagyhét
2020. ápr. 12. 16:50
21/45 anonim válasza:
Ó te jó ég, milyen szerencsés vagyok, hogy messze vagyok az ilyen emberektől és ilyen hagyományoktól. Wales-ben élek, itt szerencsére nincsenek ilyen "hagyományok". Megnyugtató tény.
19/L
22/45 A kérdező kommentje:
Van botozás is, de természetesen nem erősen.
2020. ápr. 13. 01:38
23/45 anonim válasza:
Nálam az már fizikai erőszak és egy rendőri jelentéssel jutalmaznám.
Te engednéd magadon a botozást?
19/L
24/45 anonim válasza:
Mindig is gyűlöltem a locsolás minden formáját!
Gyerekként is mindig elbújtam ha jött valaki hozzánk
25/45 A kérdező kommentje:
Gyengén, természetesen nem az a cél hogy fájjon neki, hanem hogy hódoljunk a hagyományoknak. Szinte simogatás, de meg kell tenni minden húsvétkor, holnap is ezek lesznek.
2020. ápr. 13. 01:44
26/45 anonim válasza:
Nem válaszoltál. Te engednéd magadon?
19/L
27/45 A kérdező kommentje:
Igen, már csak mert jó buli az öntözés stb... A lányokon kell.
2020. ápr. 13. 01:46
28/45 anonim válasza:
Hányszor kérdezted meg a lányokat, hogy lelocsolhatod-e őket? Vagy csak mész, elmotyogsz valami vacak verset és annyi?
29/45 anonim válasza:
Hát én örömmel ütnélek egy baseball ütővel teljes erőből. Utána mondanám amikor darabokra törtem a térdeidet, hogy csak kedvességből ütöttelek, mert olyan cuki amikor egy srác nyűszít a fájdalomtól.. Na ez milyen szokás lenne ha mi lányok bevezetnénk? Még büntetést sem kapnánk, mert húsvéti szokás lenne.
30/45 A kérdező kommentje:
Szoktak neki örülni. :-) Igen, megkérdezem mindig hogy lehet-e és engedik.
2020. ápr. 13. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!