Lányok! Mi a véleményetek a szódás/vödrös locsolásról?
Én mindenféle locsolkodást utálok. Persze, én ázzak el és legyek büdös, aztán még a fiúk kapjanak csokit és pénzt. Felejtős.
Én hatodik osztály óta nem engedek locsolkodót a közelembe, hülye lennék.
A dédnagymamámat is még vödörrel locsolták, és milyen jó volt, amikor tüdőgyulladást kapott miatta.
Ostoba szokás, örülök, hogy egyre ritkább.
19/L
Aki így mutatja ki a vonzalmát, az nálam már barátságra is felejtős.
A barátomnak nem kell ilyen hülyeségeket csinálni, hogy tudjam, mit érez.
Ha lesz fiam, biztos nem tanítom meg neki ezt a szokást.
19/L
A lányoknak, nőknek sose érte meg. Megbetegedtek, nevettek rajtuk és még ők adtak valamit cserébe. A dédim utálta, a nagymamám utálta, az anyám utálta és én is. Szerencsére a környezetemben már szinte teljesen kikopott.
Kit érdekel, hogy magyar? Rég nem ez alapján csinálok dolgokat.
19/L
Az ostobábbik fele biztos.
Szerencsére az én környezetemben lévő srácok, köztük a barátom is előbb adja oda a dzsekijét, minthogy vacogjak. Vannak udvarias emberek és vannak bunkó emberek.
19/L
Egy ostoba hagyományról, ami miatt nem egy nő meg is halt. A dédnagymamám mesélte, hogy az egyik legjobb barátnője meghalt tüdőgyulladásban, miután nyakon öntötték, mert "húha, de jó buli volt".
Barátnak se kéne olyan, aki élvezi az ilyesmit.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!