Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Lányok! Mi a véleményetek a...

Lányok! Mi a véleményetek a szódás/vödrös locsolásról?

Figyelt kérdés
Kibírható 1 évben egyszer, vagy utáljátok?

2020. ápr. 12. 16:50
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
90%

Én mindenféle locsolkodást utálok. Persze, én ázzak el és legyek büdös, aztán még a fiúk kapjanak csokit és pénzt. Felejtős.

Én hatodik osztály óta nem engedek locsolkodót a közelembe, hülye lennék.

A dédnagymamámat is még vödörrel locsolták, és milyen jó volt, amikor tüdőgyulladást kapott miatta.

Ostoba szokás, örülök, hogy egyre ritkább.

19/L

2020. ápr. 12. 23:53
 12/45 A kérdező kommentje:
Csak szeretetből csináljuk. <3 Szeretjük a lányokat és szeretjük őket "macerálni, piszkálni" <3. Attól még hogy szerinted büdös szerintünk nem. Mi vagyunk azok akik "vonzódnak irántatok". :D
2020. ápr. 13. 00:02
 13/45 anonim ***** válasza:
91%

Aki így mutatja ki a vonzalmát, az nálam már barátságra is felejtős.

A barátomnak nem kell ilyen hülyeségeket csinálni, hogy tudjam, mit érez.

Ha lesz fiam, biztos nem tanítom meg neki ezt a szokást.

19/L

2020. ápr. 13. 00:04
 14/45 A kérdező kommentje:
Pedig megéri. :-) Ez is magyar hagyomány. Minden fiú vagy így vagy úgy de szeret piszkálni.
2020. ápr. 13. 00:37
 15/45 anonim ***** válasza:
81%

A lányoknak, nőknek sose érte meg. Megbetegedtek, nevettek rajtuk és még ők adtak valamit cserébe. A dédim utálta, a nagymamám utálta, az anyám utálta és én is. Szerencsére a környezetemben már szinte teljesen kikopott.

Kit érdekel, hogy magyar? Rég nem ez alapján csinálok dolgokat.

19/L

2020. ápr. 13. 00:58
 16/45 A kérdező kommentje:
Pedig fiúk szeretik ha a lányok egy kicsit fáznak... Szeretik ha egy kicsit könyörögnek.
2020. ápr. 13. 01:00
 17/45 anonim ***** válasza:
75%

Az ostobábbik fele biztos.

Szerencsére az én környezetemben lévő srácok, köztük a barátom is előbb adja oda a dzsekijét, minthogy vacogjak. Vannak udvarias emberek és vannak bunkó emberek.

19/L

2020. ápr. 13. 01:02
 18/45 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan. Én is egy lánynak odaadnám. De itt egy hagyományról van szó.
2020. ápr. 13. 01:10
 19/45 anonim ***** válasza:
75%

Egy ostoba hagyományról, ami miatt nem egy nő meg is halt. A dédnagymamám mesélte, hogy az egyik legjobb barátnője meghalt tüdőgyulladásban, miután nyakon öntötték, mert "húha, de jó buli volt".

Barátnak se kéne olyan, aki élvezi az ilyesmit.

19/L

2020. ápr. 13. 01:12
 20/45 A kérdező kommentje:
Én az összes lány barátommal ezt csinálom és nem volt még panasz. :D Ez egy nagyon jó hagyomány. Ma már ilyentől nem kell félni. :-) Meleg van kint is és a lakásban is és ha kell az ölemben be is viszem. :-)
2020. ápr. 13. 01:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!