Mit csináljak húsvét hétfőn?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, a kijárási korlátozás március 28-a és április 11-e között van. Talán a húsvét nem fog beleesni. Szokás, hogy a fiúk kölnivel locsolják meg a lányokat. Társadalmi célú reklámokból szoktam hallani, hogy az emberek közti távolság legalább másfél méter legyen. Idén hogyan oldjuk meg a locsolkodást?#húsvéti_locsolás
2020. ápr. 5. 21:25
21/25 A kérdező kommentje:
A Freemail-en úgy láttam, hogy a kijárási korlátozás holnapig tart. Mi Tatabányán élünk. Húsvét hétfőn sosem szoktunk Budapestre menni. Ha mi autóval elmennénk locsolkodni, akkor legfeljebb Tatára mennénk át. A társadalmi célú reklámból azt szoktam hallani, hogy az emberek közti távolság legalább másfél méter legyen. A kölni nem vírusos, szerintem nem fertőz. A kölni illatos, de nem tudom, hogy fertőző-e.
2020. ápr. 10. 11:37
22/25 anonim válasza:
A vírus nem élőlény, mivel nem végez anyagcserét. Nesze neked biológiaóra.
23/25 A kérdező kommentje:
A baktérium és a vírus nem tartoznak sem a növények, sem az állatok közé. Azért hívják élőlényeknek a baktériumokat meg a vírusokat, mert szaporodnak.
2020. ápr. 11. 22:13
24/25 A kérdező kommentje:
Tavaly húsvétkor anyukámat locsoltam meg. Ha lenne egy nejem, őt húsvétkor meglocsolhatnám.
2021. ápr. 2. 09:28
25/25 anonim válasza:
Valahogy nem lep meg, hogy nincs. Kellemes ünnepeket! Maradj otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!