Mit csináljak húsvét hétfőn?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, a kijárási korlátozás március 28-a és április 11-e között van. Talán a húsvét nem fog beleesni. Szokás, hogy a fiúk kölnivel locsolják meg a lányokat. Társadalmi célú reklámokból szoktam hallani, hogy az emberek közti távolság legalább másfél méter legyen. Idén hogyan oldjuk meg a locsolkodást?#húsvéti_locsolás
2020. ápr. 5. 21:25
11/25 anonim válasza:
Isten nevét ok nélkül szádra ne vedd!
12/25 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy van koronavírus. Egyrészt unatkozok, másrészt egy évben egyszer van húsvét.
A locsolkodás egy hagyomány. Ha lány lennék, s kölnivel locsolnának engemet, akkor is arra gondolnék, hogy húsvétkor ez a szokás. Annyi tojást festenék, ahány fiú van, hogy minden fiú tudjon tőlem jutalmat kapni.
2020. ápr. 6. 14:02
13/25 anonim válasza:
Küldj a lányoknak közösségi hálón locsolóverset, és kérd meg őket, hogy az ezrest utalják a számládra vagy a páleszt küldjék el futárral. Ugye innen ered problémád gyökere? Mert most megoldottam neked.
14/25 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy te valaha jártál biológia órán. Az felsőben kezdődik, te meg az értelmi szinted alapján max másodikos lehetsz.
15/25 A kérdező kommentje:
A 14-es hozzászóló téved. Én érettségiztem. A középiskolában tanultam a vírusokról meg a prokariótákról.
2020. ápr. 7. 12:55
16/25 anonim válasza:
És te melyik vagy a kettő közül?
17/25 A kérdező kommentje:
Egy 42 éves férfi vagyok.
2020. ápr. 7. 13:27
18/25 anonim válasza:
Akkor itt az ideje újra átnézni azt a tananyagot.
19/25 A kérdező kommentje:
A prokarióták egysejtű élőlények, melyeket csak mikroszkóppal lehet látni. A vírusok kisebbek, mint a prokarióták. [link]
2020. ápr. 7. 17:10
20/25 anonim válasza:
Gyakorikérdéseken jártam,
Buta kérdést találtam,
Meg akarták válaszolni,
Szabad-e tilózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!