Ncore Kérdéssorozat 2020 húsvét?
Az alábbiakra szeretném a választ:
1)Mit szoktak csinálni virágvasárnap a palóc hagyomány szerint? - 11betű
2)Hány napig tart a nagyböjt? - 7betű
3)Aki nagypénteken napfelkelte előtt megfürdik, azon mi nem fog a hiedelem szerint? - 8betű
4)Minek a szimbóluma a húsvéti tojás és a nyúl? - 12betű
5)Milyen ünnep a Húsvét? - 10betű
6)Mely napon nem szólal meg a harang? - 10betű
7)Mi jelképezi Krisztus vérét?- 3 betű
8)Mire használják a „sibát” húsvéthétfőn?- 11betű
9)Mi az a teendő, melyet minden ünnepkor szokás megcsinálni?- 13betű
10)A húsvétkor megszentelt étel maradékát hol égették el?- 7betű
11)Melyik istennő nevéhez kötődik a húsvét a görög mitológia szerint?- 9betű
12)Ki volt ott a Sinai hegyen az Úrral, s nem fogyasztottak 40 napig sem kenyeret sem vizet?- 5betű
Küldj róla privátban üzenetet aztán segítek
És van rajta betű? Mert ha igen, akkor nincs más dolgod, mint feljegyezni azta betűt és még keresni 7-et.
Csak akkor kell rákattintani, ha nincs rajta betű, mert akkro kapsz érte pontot.
Most jöttem rá én is, hogy a betűsöket nem tudod "elmenteni" csak egy papírra feljegyezni, ami üres, arra viszont rá tudsz klikkelni! :)
A korábbi megfejtések többsége azért nem működik, mert most "könnyítettek" és csak 11-én és 12-én feltöltött torrenteknél van elrejtve a tojás, így korábbiak megoldások kuka!
"A feladaton könnyebbítettünk:
A tojások csak a 11-én és 12-én feltöltött torrentkben vannak (kivételt képez a 600 pontos tojás)."
300 pontos tojások ID-ja jelenleg:
3011649
3011690
Még van 1 elvileg.
Illetve a 600 pontost sem találtam még.
A szójáték megfejtése: "rózsavíz"
Sziasztok! Amikor megvan a torrent rákattintasz a részletekre és leírásban lesz a tojás. Ezeket tegnap este kerestem kí, egyenlőre még nem változtattak rajtuk.
300 pont : A.78-as.korzet.S01.1982.720p.WEBDL.x264.Hun-SM
300 pont : VA - Hupikék törpikék - Ügyi foglalkoztatója
300 pont : Gold.Rush.S10E26.Parkers.Trail.The.Honey.Pot.iNTERNAL.720p.WEB.x264-ROBOTS
600 pont : Microsoft Office 2007 Enterprise HUN MSDN
Ha esetleg megváltoztatják a torrenteket, akkor a "tojaskereso"-re keressetek rá a lerírásban. Ez kihozza a 4 pontokat tartalmazó torrentet.
Ha a betűkre vagytok kíváncsiak, akkor png-re keressetek. Itt kb 15 torrentet kell végignézni, amiből 8 tartalmaz betűt.
Már csak a megoldások kellenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!