Nem tudom miben különbözik a Húsvéti nyúl a rendestől, ezért lehet hogy láttam már. Nyulat húsvétkor biztosan.
2020. febr. 16. 16:28
2/17 zol56 válasza:
Ezt hogy gondolod?
Jeti, Nagyláb, Csupakabra(fonetikusan) még talán. Na de a húsvéti nyúl?
Ő honnan tudja, hogy húsvét van és el kell jőnnie? Gondolom keresztény, mert hisz istenben. A húsvét az egyik legjelentősebb keresztény ünnep. Mekkorának gondolod? Két lábon jár emberszerű testfelépítéssel? Esetleg sima nyúl alakban jön közénk.
Ez nem attól függ, hogy hiszünk e valamiben.
Mond légyszi hogy vicckérdés. Ha nem akkor gondold át mégegyszer a kérdésed.
Vérnyulat már láttak...
Miért érzek kényszert hogy válaszoljak?
Nem kéne.
2020. febr. 16. 16:28
3/17 A kérdező kommentje:
Van aki a szellemekben hisz, nem eldönthető, hogy valódiak-e, viszont a húsvéti nyúlról még se képet se videót nem láttam, a képeslapokat leszámítva... :)
Pedig eléggé híres lény, így érdekesnek találom, hogy senki senm kérdőjelezi meg a létezését, vagy nemlétezését.
Egyébként szerintem olyan 50-70cm magas lehet, hasonló mint a Nyúl az Alice Csodaországban-ból :)
2020. febr. 16. 16:32
4/17 anonim válasza:
Én láttam!! Fehér.
2020. febr. 16. 16:32
5/17 anonim válasza:
Én nem csak hiszem, hanem tudom is, tudod a húsvéti nyúl tojást tojik, a mezei pedig élő porontyokat. Na akkor ezt tisztáztuk.
2020. febr. 16. 16:50
6/17 anonim válasza:
Én akkor láttam amikor épp hitlerel sakkozott a holdon.
2020. febr. 16. 17:04
7/17 anonim válasza:
Persze, hogy létezik! a Tojásfestő OKJ-n együtt tanultunk a tapsifülessel. Nagyon tehetséges!
2020. febr. 16. 19:21
8/17 anonim válasza:
A húsvéti nyuszi pont olyan, mint egy átlagos nyúl, csak egyszer meghágta egy kakas, és azóta tojásokat rak.
2020. febr. 16. 19:51
9/17 anonim válasza:
Nagyapám tenyésztő volt, és kaptam 4 évesen tőle egyet, úgyhogy meggyőződhettem róla hogy létezik. Apám szerint finom volt.
2020. febr. 16. 20:08
10/17 anonim válasza:
Ja, és 19 évesen locsolódiszkóból hazafelé elütöttem egy vadnyulat. Szerintem ő is húsvéti volt. Amikor meséltem haveromnak hogy húsvétkor elütöttem egy nyulat, fapofával ennyit mondott: na és? Az lenne hír ha áprilisban mikulást ütsz el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!