Hogy tudnám megkérni az embereket hogy segítsenek szavazni?
"Hidd el nem vagy te gondolatolvasó [ahogy en sem] hogy tudjad ki kit gondol🙂"
De tudom, hiszen most írtad le, hogy SENKI SEM szavaz rá, pedig kérted őket. Nem gondolatolvasó vagyok, csak simán tudok olvasni. Esetleg hazudtál a leírásodban?
Arra még nem gondoltál, hgy megkérdezed az ismerőseidet, MIÉRT NEM szavaztak a gyerekedre?
Célszerűbb lenne.
Annyi gyerek van a világon, de még az ilyen versenyeken is, miért érdekelne bárkit is pont a te gyereked? Ezeknek a versenyeknek semmi értelme. Nem tök mindegy, hogy kinyer, ha mindenki ilyen szánalmas módon sajtol ki szavazatokat? Gusztustalan az egész, mert ártalmas is lehet a gyerekre.
Nyer - Jobbnak fogja gondolni magát a többieknél
Nem nyer - rossz élményben van része
Már most azt az üzenetet közvetíted felé, hogy a szépek jobbak, mert ők szerepelhetnek a naptárba, vagy tudom is én mire kell. Sz*r anya vagy
23-mas vagyok, 25-ös nem én voltam, de egyébként egyet értek vele.
"Csak a kozeli barataimat kertem meg hogy szavazzanak nem hiszem hogy nekik nagy problema lenne"
"Én csak azt nem értem hogy milyenek az ismerősök. Alapból akkor minek jelöl be ha semmit nem csinál még születésnapomon sem köszönt fel. Igen hogy több ismerőse legyen. "
Ellent mondás. Így még is hogyan vehetnélek komolyan? Egyébként elnézést hogy ezt feltéteztem, hozzá szoktam, hogy a gyerekek anyja viselkedik így.
De tessék, bocsánat kérésem jeléül, itt az első használható válasz ahogy elnéztem: facebookon van egy csomó like csere csoport. Like-olod valaki képét, vagy oldalát, cserébe szavaznak a rokonodra. Igy lehet az, hogy egyes csücsörítő lányok képen 300 like van. Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!