Kezdőoldal » Ünnepek » Gyereknap » Hogy tudnám megkérni az...

Hogy tudnám megkérni az embereket hogy segítsenek szavazni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy gyermeknapi fotópályázat ahová a mi családunkból is neveztek és már megosztottam nagyon sok helyen hogy szavazzanak de senki nem teszi. Már üzenetben is elküldtem sokmindenkinek de ott is csak páran segítettek. 😕 Valakinek valami ötlete nincs hogy hol osszam meg ahol segítenek is nekem??? Köszönöm!:)

2017. máj. 11. 07:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Nem kérdezted meg?

Tgaz, te nem kérdeztél, te KÉRTÉL!

A kérdésed így kezdődík:"Hogy tudnám megkérni az embereket"

2017. máj. 11. 18:26
 12/29 A kérdező kommentje:
Valóban megkérdeztem hogy hogyan tudnám őket meg kérni de azt nem látom hogy megkérdeztem volna hogy miért nem szavaznak 😂😂 jajj
2017. máj. 11. 18:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Meg ne haragudjatok már de az milyen hogy egy ,hiresebb' (enekes,zenesz) is benne van a versenyben? Akinek alapból több ismerőse/rajongója van aki szavaz rá. Na? De mindegy 🙂
2017. máj. 11. 19:52
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
Ő is csak ember. Vagy neked külön jogaid vannak vagy hogy gondoltad?
2017. máj. 11. 22:21
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Volt olyan szaktársam aki csak azért jelölt be facebookon engem és több barátnőmet, hogy rögtön elküldje a szavazz a kutyámra linket. Az ismerősnek kérést sem fogadtam el, az üzenetet meg figyelmen kívül hagytam mintha nem is olvastam volna.

Szerintem szánalmasak az ilyen lájk gyűjtögetések. Volt, hogy kíváncsiságból megnéztem a gyerek, pálma, láma vagy mi szépségversenyt és végiglájkolgattam azt ami tényleg tetszett. Csak olyannak szavazok vagy töltöm ki a kérdőívét aki tényleg érdekel és van köztünk valamilyen kapcsolat. 100 rangú ismerős rokonának a gyereke messzemenőkig hidegen hagy.

Szívességet kértél másoktól, nem kötelesek teljesíteni.

2017. máj. 11. 23:11
 16/29 A kérdező kommentje:
Milyen külön jogok?!😂
2017. máj. 12. 06:20
 17/29 anonim ***** válasza:
87%

Röviden kifejtem neked: én elhiszem, hogy szerinted a te gyereked a legszebb a világon, ez így van jól. Viszont engem meg az ismerőseid 99%-át ez teljes mértékben hidegen hagyja. Alapból szánalmasnak tartja az emberek többsége az ilyen "aki a legtöbb lájkot/szavazatot kapja nyer" játékokat. Ez semmi más, csak reklám az ezt szervező no name oldalnak.

Tudod én mit szoktam csinálni, ha ilyenekkel zaklatnak? Direkt leszavazok másra és kiröhögöm.

2017. máj. 12. 13:38
 18/29 A kérdező kommentje:
Csak a kozeli barataimat kertem meg hogy szavazzanak nem hiszem hogy nekik nagy problema lenne
2017. máj. 12. 20:04
 19/29 anonim ***** válasza:
Ők is lesz..rják, hidd el.
2017. máj. 12. 20:24
 20/29 A kérdező kommentje:
Hidd el nem vagy te gondolatolvasó [ahogy en sem] hogy tudjad ki kit gondol🙂
2017. máj. 12. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!