Hogy tudnám megkérni az embereket hogy segítsenek szavazni?
Nem kérdezted meg?
Tgaz, te nem kérdeztél, te KÉRTÉL!
A kérdésed így kezdődík:"Hogy tudnám megkérni az embereket"
Volt olyan szaktársam aki csak azért jelölt be facebookon engem és több barátnőmet, hogy rögtön elküldje a szavazz a kutyámra linket. Az ismerősnek kérést sem fogadtam el, az üzenetet meg figyelmen kívül hagytam mintha nem is olvastam volna.
Szerintem szánalmasak az ilyen lájk gyűjtögetések. Volt, hogy kíváncsiságból megnéztem a gyerek, pálma, láma vagy mi szépségversenyt és végiglájkolgattam azt ami tényleg tetszett. Csak olyannak szavazok vagy töltöm ki a kérdőívét aki tényleg érdekel és van köztünk valamilyen kapcsolat. 100 rangú ismerős rokonának a gyereke messzemenőkig hidegen hagy.
Szívességet kértél másoktól, nem kötelesek teljesíteni.
Röviden kifejtem neked: én elhiszem, hogy szerinted a te gyereked a legszebb a világon, ez így van jól. Viszont engem meg az ismerőseid 99%-át ez teljes mértékben hidegen hagyja. Alapból szánalmasnak tartja az emberek többsége az ilyen "aki a legtöbb lájkot/szavazatot kapja nyer" játékokat. Ez semmi más, csak reklám az ezt szervező no name oldalnak.
Tudod én mit szoktam csinálni, ha ilyenekkel zaklatnak? Direkt leszavazok másra és kiröhögöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!