Kezdőoldal » Ünnepek » Gyereknap » Minek örülne egy 2. osztályos...

Minek örülne egy 2. osztályos kislány és egy 4 éves kisfiú?

Figyelt kérdés

Bármilyen tippnek örülök!

Milyen katonai játékok vannak mostanában (nagyon szereti a kissrác a katonákat!)

A lánykának nem szeretnék könyvet vagy kifestőt venni, mert eddig mindig azt kapott. Most játékban gondolkodom :)

2012. márc. 30. 08:08
1 2 3
 21/30 Gerezd válasza:

_Random:

az airsoft nem 12 éveseknek való..ha azzal nyakonlősz valakit,lazán belefúródik a müanyag lövedék a nyakába..hidd el tapasztaltam,csak a kézfejemen..

2012. ápr. 12. 22:47
 22/30 anonim válasza:
2%

a kislány:egy jó nagy büdös pofonnak

kisfiú:egy rohadt nagy óbégatással kísért teenyércsapkodásnak

2012. ápr. 13. 19:33
 23/30 anonim válasza:
5%
Dobd ki őket az erkélyen a 20.ról élvezni fogják garantált a siker ;)
2012. ápr. 13. 19:36
 24/30 _Random válasza:

Gerezd

Tényleg, bocsánat igazad van. Teljesen másra gondoltam: az amelyik szivacs töltényeket lő. Azt hiszem Nurf a neve, vagy valami hasonló ;).

2012. ápr. 14. 13:36
 25/30 anonim válasza:
a kissrácnak vegyél katonai játékfegyvert tuti örülni fog de olyat ami lő ki lövedéket azt nagyon szeretik de óvatosan ne legyen túl erős a fegyver a lánynak valami ruhát esetleg valami szép kis ékszert ami csajos vagy műtincset azt például nagyon értékelte unoka hugom
2012. ápr. 16. 16:37
 26/30 anonim válasza:

Szerintem a kislány örülne színes égethető gyurmának. Vagy gyöngyöknek. Mikor mi kicsik voltunk mi kreatív dolgokat kaptunk, és imádtuk, hogy magunknak készítettünk ékszereket! Vagy ujjfestéket.

A kisfiúval kapcsolatban szerintem Legó, vagy hasonló építhető játék. Azokat szokták szeretni!

Off: Nem hiszem, hogy azért ilyen, mert codozik, én meg alice:madness return-nel játszok, és nem vagyok pszichopata. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"

21/L

2012. ápr. 20. 05:22
 27/30 anonim ***** válasza:

21-edik és a 23-adik válaszolót kéne lelökni a 20-adikon aki ilyet mond ismeretlen személyre az megérdemli.

Egyébként egy babás játék a lánynak jó és a lego dublo vagy kis katonás játékok is megteszi.

2012. ápr. 29. 14:04
 28/30 anonim ***** válasza:

Elnézést 22-ediket kéne még.

23adik tévesen írtam

2012. ápr. 29. 14:04
 29/30 anonim válasza:
Kislány barbinak, kisfiú sütinek.
2012. máj. 16. 23:27
 30/30 anonim válasza:

Sokféle katonás játék van

pl: tankok, katonai játékszettek, katonai ruhák

A kislánynak pedig

pl: baba, szép ruha és bármilyen lányos játék

2012. máj. 24. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!