Minek örülne egy 2. osztályos kislány és egy 4 éves kisfiú?
Bármilyen tippnek örülök!
Milyen katonai játékok vannak mostanában (nagyon szereti a kissrác a katonákat!)
A lánykának nem szeretnék könyvet vagy kifestőt venni, mert eddig mindig azt kapott. Most játékban gondolkodom :)
_Random:
az airsoft nem 12 éveseknek való..ha azzal nyakonlősz valakit,lazán belefúródik a müanyag lövedék a nyakába..hidd el tapasztaltam,csak a kézfejemen..
a kislány:egy jó nagy büdös pofonnak
kisfiú:egy rohadt nagy óbégatással kísért teenyércsapkodásnak
Gerezd
Tényleg, bocsánat igazad van. Teljesen másra gondoltam: az amelyik szivacs töltényeket lő. Azt hiszem Nurf a neve, vagy valami hasonló ;).
Szerintem a kislány örülne színes égethető gyurmának. Vagy gyöngyöknek. Mikor mi kicsik voltunk mi kreatív dolgokat kaptunk, és imádtuk, hogy magunknak készítettünk ékszereket! Vagy ujjfestéket.
A kisfiúval kapcsolatban szerintem Legó, vagy hasonló építhető játék. Azokat szokták szeretni!
Off: Nem hiszem, hogy azért ilyen, mert codozik, én meg alice:madness return-nel játszok, és nem vagyok pszichopata. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
21/L
21-edik és a 23-adik válaszolót kéne lelökni a 20-adikon aki ilyet mond ismeretlen személyre az megérdemli.
Egyébként egy babás játék a lánynak jó és a lego dublo vagy kis katonás játékok is megteszi.
Elnézést 22-ediket kéne még.
23adik tévesen írtam
Sokféle katonás játék van
pl: tankok, katonai játékszettek, katonai ruhák
A kislánynak pedig
pl: baba, szép ruha és bármilyen lányos játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!