Minek örülne egy 2. osztályos kislány és egy 4 éves kisfiú?
Bármilyen tippnek örülök!
Milyen katonai játékok vannak mostanában (nagyon szereti a kissrác a katonákat!)
A lánykának nem szeretnék könyvet vagy kifestőt venni, mert eddig mindig azt kapott. Most játékban gondolkodom :)
4! Ismétlem 4!!!!! éves.
Anyám! Nagy az Isten állatkerteje.... Pontosan meglátszik a válaszodon az, hogy ilyen sz.rokon játszol.
én biztos nem vennék katonás játékot, játékból se akarjon az lenni!
inkább valami dobálható dolgot, úgyis itt a jó idő. játékhelikoptert, habtenisz szettet. Vagy vízipisztolyt. Vagy dömpert. Egy játékboltban százezer ötlet van, ki is tudod őket próbálni.
Nővérének már vehetsz puzzle-t.
Az én 6 éves öcsém gta-sa-on nyomta(megtalálta a gépen),
semmi baja... Csak én kaptam egy pofont...
---a korhatáros fickó---
utolsó kommentelő te nem vagy teljesen normális szerintem..egy 4 ÉVES!!!!!!! kisfiúról beszélünk..nem hiszem hogy annyira odaáig lenne,meg vissza egy call of duty 8tól..főleg hogy az 18 karikás..és hidd el egy 4 éves számára dúrva..:) Vér,káromkodás,háború felsőfokon..
18/F
Ki az a nem normális, aki egy 6 évest pc-hez enged? Az airsoft meg sztem min. 12 éves kortól ajánlott..
Szerintem a legjobb választás (a fiúnak) a lego duplo. Igaz, egy kicsit drága, de hihetetlenül kreatív. Én imádtam, főleg pancsolás közben :).
Aztán ha idősebb korára elkezdi érdekelni a videójátékok, szerettesd meg vele a Mariót :). A WOW-ot meg messzire kerülje ;).
17 f
Köszi srácok! Én úgy döntöttem a továbbiakban nem válaszolok neki, mert okos enged... :) Nincs erre energiám :D
Igen, a lego duplo is nagyon jó ötlet és abban van lányos szett is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!