Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Jégvarázs Elza jelmezt hol...

Jégvarázs Elza jelmezt hol vettetek?

Figyelt kérdés
és mennyibe került?
2019. jan. 31. 09:54
 1/8 anonim válasza:
100%
fb csoport , használtan 116 os-122 es méret, 3500 ft volt de szép és fejdísz is volt hozzá (haj nem kellett mert a lányomnak amúgy is fenékig érő szőke haja van, elég lesz csak befonni :))
2019. jan. 31. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Anazonon, újonnan
2019. jan. 31. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
*amazonon, bocsi
2019. jan. 31. 10:01
 4/8 A kérdező kommentje:
amazonon mennyibe került? meg vagy vele elégedve? mennyi idő alatt jön meg?
2019. jan. 31. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Turiban vettem kettőt is, nagyon szép állapotúak. De láttam a H&M-ben is, az gyönyörű, csak az picit drága, (6ezer körül van azt hiszem) de ha a turiban nem találtam volta meg ezeket, akkor megvettem volna, mert a lányom imád itthon beöltözni, nem csak egy alkalommal lenne rajta az biztos😊
2019. febr. 1. 08:09
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi

utolsó a h and m-et én is néztem, de a online már nincs megfelelő méret. Te az üzletben nézted?

2019. febr. 1. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én online néztem. Akkor biztos már elfogyott, pár hete még volt.
2019. febr. 1. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Tavaly vagy tavaly előtt láttam a Tescoban is farsang környékén. Akkor utána is néztem, hogy nincs-e felnőtt méretben, mert a párom Disney dalokat énekel és különleges lett volna a Legyen hót Elza jelmezben előadni. Nem jártam sikerrel, de így is jól sikerült a műsor.
2019. febr. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!