Farsangi jelmez ötletek?
Sziasztok
Igazából jövőre kéne,mert idén beteg voltam és nem mentem el.Tudom,hogy sok idő van még,de inkább elkezdem már most:D
Lány vagyok,és olyat szeretnék amihez nem kell nagyon beöltözni,max. arcfestés,vagy tábla,ilyenek(így beszéltük meg az osztállyal) ,ja és olyat amit,itthon is megtudok csinálni,kézügyességem jó
előre is köszi:))
#3.:hát az a baj,hogy nem nagyon fogadnák színesen,max. halloweenkor:S múltkor énekórán egy piros tollal úgy rajzoltam a kezemre,hogy mindenki azthitte,hogy levágtam/elvágtam,meg az egyik osztálytársam kajak rosszul lett:\:D
köszi:D és az ötletet is ;)
jöhetmég!:)
fesd be feketére/pirosra a szád a szemed vegyél fel fekete csinos ruhát v pirosat piros és fekete kiegészítőkkel és egy 2 szarvos hajráfot (ami az ördögöknek van)
ha esetleg nem sajnálod a hajad hajszínezővel is befestheted feketére de az roncsolja a hajad szval nem ajánlanám
és még esetleg a körmödet tudod dekorálni pl: fekete, piros, szürke, fehér színek.. festesz rá pókhálót v bármi ami eszedbe jut:)
és még lehet h egy farkinca is belefér...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!