Mi legyen a farsangi jelmezem?
Figyelt kérdés
Az osztállyal egy múzeumos sztorinak öltöznénk be,és mindenki valamilyen történelmi személy/ismertebb karakter lesz,de nekem még nincs jelmezem :/
Olyan női történelmi személynek kellene beöltöznöm,hogy tudjak majd táncolni is abban a ruhában,és lehetőleg könnyen összedobható legyen.
Lesznek az osztályban olyanok,mint kleopátra,indián,ősember,stb,de én nem tudom mi legyek...
Remélem tudtok segíteni,ha igen,akkor előre köszönöm (:
2014. febr. 7. 16:15
2/6 A kérdező kommentje:
köszi,jó lenne,de gondolom ilyen nagy szoknyában nem tudok hip hopot táncolni... de azért köszi (:
2014. febr. 7. 16:41
3/6 anonim válasza:
Jeanne D'arc jutott eszembe, mert ő egy ideig férfinek
álcázta magát és úg harcolt, ezért vehetsz föl nadrágot, amiben tudsz táncolni is.
Alufóliából csinálsz páncélt, egy nadrág, kard és már meg is vagy.
5/6 anonim válasza:
mitológiai alak nem lehet? mert akkor öltözhetnél ismert római vagy görög istennőnek.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek (: valahogy hozzám egyik sem illik,de azért köszönöm... (:
2014. febr. 7. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!