Kismamaként minek tudnék beöltözni farsangra?
Figyelt kérdés
Egyszerű, könnyen megvalósítható ötletekre lenne szükségem. Pénteken lenne a buli.2014. febr. 26. 12:29
1/8 anonim válasza:
a hóemberhez a pocak már megvan :)
3/8 anonim válasza:
Én is kismama vagyok, és Kindertojásnak öltözök :) fehér piros alapruha, és egy a csokihoz hasonló felirat a pocakomra lesz felfestve, mármint a ruhának arra a részére, és odafestem még majd a Picúrom nevét is. Próbáld ki, ok sikert! :) (Hány hónaposak vagytok egyébként?)
4/8 anonim válasza:
Kengurunak es ugy csinald meg mintha az erszenyedben vinned a kis pocsost
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Nagyon ötletes mindegyik. Viszont időben már nem tudom elkészíteni, mert kifutnék az időből, estére kell. Viszont megoldottam a problémát, hanem is a legkreatívabb, de fekete macskának fogok beöltözni, Csináltam füleket, farkincát és egyéb kiegészítőt. Pedig a kindertojásos, különösen tetszik!
2014. febr. 28. 11:10
6/8 A kérdező kommentje:
3.! 25 hetes kismama vagyok! Te? :)
2014. febr. 28. 11:11
7/8 anonim válasza:
Örülök hogy tetszik a Kindertojásos ötletem, én 23 hetes vagyok most. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Örömteli babavárást kívánok!
2014. márc. 1. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!