SOS 14 évesen ciki beöltözni?
Én 13 vagyok.
A velencei karneválozók is "gyerekesek"?(kérdezd meg az osztálytársaidat!)
Ja,hogy nem? Hát akkor 14 évesen sem gáz a jelmez.
:)
Egyáltalőán nem ciki, nálunk sajnos 8.-ban már senki sem öltözött be. Utoljára 6-ban öltöztem be. De 5-ben is cikizett némelyik osztálytársam miatta, igaz, amelyek cikiztek, azok a máskor meg más miatt cikiztek.
6.-ban már az iskolai szabályzat csak csoportos jelmezeket (több évben is volt a kivert focicsapat, szakadt pólóban és zokniban, lyukas labdában) engedélyezett, így egy bankrabló páros egyik tagja voltam.
De a mi osztályunkból más nem öltözött be! :(
Pedig az lenne az igazi, ha mindenki beöltözne, elvégre erről szól a farsang, nem igaz?
hátt....ha nem valami hercegnőnek.
pl:szerintem annyi elég lenne ha egy nyuszifület raksz a hajadba vagy egy ördögszarvat szerintem így cool!
NEM!
Főleg ha olyan ijesztő jelmezte veszel fel hogy aki meglát sírva menekül haza.
kivéve ha iskolai buli mert akk a 1.2.3.és talán még a 4.-esek miatt nem kéne mert rosszat fognak álmodni. mondjuk én attól még ijesztő jelmezt vennék fel csak nem annyira hogy mindenki meneküljön ha meglát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!