Mert gyerekesek. Fogalmuk nincs róla, mekkora buli beöltözni. Erre aztán az idősebbek már rájönnek és (ahogyan pl. én is) keresik a beöltözős bulikat, mert igenis jó dolog.
A 12-14 éves korosztány számára az a menő, ha mindent leszaroznak, de bele már nem gondolnak, hogy miről maradnak le.
2012. febr. 1. 12:54
2/13 anonim válasza:
Így igaz, általános iskola felső osztályába cikinek tartják, de ha gimisek lesznek akkor visszaszoknak, mert velem is ez történt. Én tavaly végeztem el a gimit és most külön keresem a farsangi bulikat, eddig 2 olyan hely van ahova tuti biztos hogy elmegyek. Jelmezt valószínűleg vagy bérelni vagy venni fogok alapot hozzá. Régen gyerekkoromba anyukámmal varrtuk meg teljesen 0 ról kezdtük, most nincs idő erre így veszek pár alapot aztán amit lehet azt gyors ráteszem kiegészítésnek.
2012. febr. 1. 12:57
3/13 anonim válasza:
mert abban a korosztály minden ciki és szar ami a többi korosztálnyak menő
2012. febr. 1. 13:04
4/13 anonim válasza:
Dehogy ciki, inkább tök jó buli. Én felnőtt fejjel is elmentem egyszer a barátnőmmel egy rocker buliba, ahol akkor kitétel volt a beöltözés az ingyen belépéshez. Először féltünk kicsit, mi van ha behülyítettek és csak mi leszünk beöltözve, de szerencsére igaz volt, és már a pénztárnál egy gésa fogadott minket.
2012. febr. 1. 14:12
5/13 anonim válasza:
Hmm..hát a mi sulinkban úgy van, hogy alsóban mindenki egyénileg öltözik be, felsőben meg az egyész osztály (vagy egy része). Amolyan táncos, bulizós dolog. Én nagyon szeretem!!!
2012. febr. 1. 16:27
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, jó suliba járhatsz. :D
2012. febr. 1. 16:55
7/13 KicsiPocok válasza:
Hát nemtudom, én 14éves vagyok, 8oszt.os gimibe járok, és nállunk ált. mindenki beöltözik :") Jó vanpár hülye pi**a aki köldökig kivágott fölsőben, cicagatyába meg 15cmes tűsarkúban jön, én pont ezt tartom gáznak.. Nagyon szeretek különböző hírességeknek beöltözni :D Szerintem egyáltalán nem gáz, elvégre ez lenne a farsang értelme..
2012. febr. 1. 18:44
8/13 anonim válasza:
Én is 14 vagyok:D Még nem találkoztam olyannal, hogy ciki lenne beöltözni, csak a fiúk problémáznak ezen. Tavaj is tök jó volt, az egész osztály gyártotta papírból az utolsó napp a barokk ruhákat, stb. Mi idén (utolsó év együtt) megpróbáltuk megbeszélni a fiúkkel a dolgot, de nem lehetett, mondjunk egy ötletek és mindjárt jön, hogy én az nem lesezk, meg sz@r. Aztán jobb ötlete meg nincs. Tegnap mi csajok egész délután a farsangot terveztük az ofővel, aztán este 8-ra hazaesek és mi foga facebookon? HOgy a fiúk 200 darab hozzászólást termeltek, hogy a lányok így, a lányok úgy, nem csinálunk semmit, le se sz@rjuk a farsangot, meg milyen hülyék vagyunk, stb. Szóval már tök elegem van. Amúgy én leszek az udari bolond a mi produkciónkba, és "mesélni2 fogom a történetet.
2012. febr. 2. 15:44
9/13 anonim válasza:
Én ca. 5.-ig öltöztem be, de már a fele osztály cikinek tartotta 5.-től. Később is beöltöztem volna, de a helyi szabályzat szerint felsősök csak csoportos jelmezbe öltözhettek, és mivel mindenki nagy ívnen sz*rt rá, ezért én sem tudtam beöltözni.
Utoljára bankrablóm voltam az öcsémmel. Anyám harisnyája, játékpisztoly, hamis dollárok egy táskában. Meg kézzel rajzolt dollárokkal. (Fénymásoló akkoriban még ritka volt, az is csak fekete-fehérben. Persze színesben amúgysem másoltuk volna, mert nem szerettem volna GYIVI-be kerülni. (gyerekkorban mindig azzal fenyegettek, hogy ha rosszat csinálok, mehetek az intézetbe)
2012. febr. 6. 19:36
10/13 anonim válasza:
Persze a játék szerint valódi dollárok voltak, na de egy táskányi pénzt, nemhogy dollárban, de forintban sem kaphatott volna az ember kölcsönbe sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!